joi, 18 aprilie, 2024

HAIDETI SA FACEM ACEASTA RUGACIUNE IN FIECARE SEARA LA ORA 22.00! PUTEREA RUGACIUNII COLECTIVE ESTE EXTRAORDINARA! CINE SE ALATURA? DISTRIBUIE DACA ITI IUBESTI TARA !!!

Distribuie:

Publicat:

Haideti sa ne rugam impreuna, cu totii, pentru tara noastra. Suntem datori, aici ne-am nascut, din acest pamant ne hranim, aici avem neamul nostru.

Am primit aceasta rugaciune cu indemnul de a ne ruga in fiecare seara, la 22, cu o lumanare aprinsa.

Redau rugaciunea mai jos. Cu cat suntem mai multi, cu atat mai bine.

Rugaciune pentru Romania
 

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel care ai venit in lume sa ne mantuiesti pe toti, cu sufletele pline de evlavie, Tie astfel ne rugam:

Indura-te, Doamne, de tara noastra si neamul nostru si ajuta sa-si gaseasca calea cea dreapta. Coboara Duhul Tau cel Mangaietor sa ne curateasca intinaciunea si sa ne intoarca inimile la blandetea si frica de Tine, Doamne. Lumineaza, Doamne, mintile noastre, care din pricina amaraciunilor si umilintelor, nu vad calea cea dreapta. Incalzeste, Doamne, inimile noastre care, invrajbite de diavol, au uitat sa-si iubeasca aproapele si sa ierte vrajmasilor.

Slobozeste, Doamne, neamul nostru din jugul minciunii, urii, pizmei si egoismului.

Invata-ne, Doamne, sa ne rabdam unii pe altii asa cum Tu ne rabzi pe noi toti.

Stinge pofta celor care pentru binele lor isi asupresc semenii.

Incalzeste-le, Doamne, inimile, tamaduieste-le ranile si imbratiseaza-i in netarmurita Ta dragoste. Odihneste, Dumnezeule, sufletele celor care si-au dat bunul cel mai de pret pentru credinta si dreptate.

Cu capetele plecate

genunchii indoiti si inimile frante, ridicam aceasta rugaciune catre Tine, Doamne, Bunule, si Tie iti strigam: Auzi-ne, Doamne, si trimite Mila Ta peste neamul nostru romanesc.

Ca numai a ta este puterea si slava si numai Tu vei intoarce raurile neamului nostru la matca strabuna, ca sa se laude numele Tau in veac, al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh,

Amin

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img