joi, 28 martie, 2024

Halep facuta praf de Radu Banciu

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce i-a enervat la culme pe fanii Simonei Halep, atunci cand a spus despre jucatoare ca este o “tarancuta”, jurnalistul Radu Banciu iese din nou la rampa! Moderatorul programelor “Lumea lui Banciu” (B1 TV)  si “11 metri” (Radio Sport Total FM) a avut o noua reactie scandaloasa vizavi de Simona, in cadrul emisunii pe care o realizeaza la postul de radio.

“Halep nu facea altceva decat sa dea mingea peste plasa”

Radu Banciu a desfiintat-o Halep in urma caderii pe locul 6 in ierarhia WTA, comentand stirea ca o confirmare a criticilor aduse sportivei in trecut: “Oameni mici, fara suflete, usor de cumparat, au ridicat-o pe soclu pe una care nu facea altceva decat sa dea mingea peste plasa. Daca Simona Halep era acum numarul 1 mondial si avea patru turnee de Grand Slam castigate, toata lumea ar fi spus ca sunt un tampit si ca am acuzat-o pe nedrept. As vrea sa mi se recunoasca meritele, pentru ca am fost singurul om care a spus ca nu stie tenis”, a fost reactia incredibila a lui Radu Banciu.

“E o jucatoare modesta si va intra in rand cu celelalte”

Acesta nu s-a oprit aici, caracterizand-o in termeni duri pe jucatoarea in varsta de 24 de ani, care se poate lauda cu o finala de Grand Slam (Roland Garros 2014), dar si cu 11 titluri WTA. Banciu a asociat-o Halep, fost numar 2 WTA in startul sezonului, cu “o fata care vinde gogosari in piata”, dar si cu o “placinta dezumflata”: “Halep e ca o fata care vinde gogosari la piata si apoi sterge repede masa. Nu lasa urat in urma ei, dar nu e nimic de capul ei, in afara de ambitie. Acum nu vad niciun mare editorialist care sa recunoasca: «Avea dreptate Radu Banciu cand a zis ca e o proasta». Ca si in cazul lui Bute, a castigat niste meciuri, dar nu e mare lucru de capul ei. E o jucatoare modesta care va intra in rand cu celelalte. Am avut dreptate si astazi nu este altceva decat o mare placinta care s-a dezumflat”. sursa: ProSport.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img