vineri, 19 aprilie, 2024

HALUCINANT Dupa ce au fost amendati peste 300.000 de romani, un secretar de stat din MAI uimeste: Scopul nostru nu a fost de a da amenzi

Distribuie:

Publicat:

România a ajuns vedetă în presa internațională, după ce polițiștii, fie naționali, fie locali, au dat amenzi la foc automat! Peste 300.000 de români au fost amendați pentru că au încălcat prevederi din Ordonanțele Militare. Peste 100.000 dintre cei sancționați au peste 65 de ani. Dreptatea a făcut-o Curtea Constituțională, care a decis că amenzile sunt neconstituționale.

Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, a făcut o declarație halucinantă, miercuri seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV. Despescu a încercat să nege evidenția și a spus că polițiștii nu au avut ca scop amendarea românilor, deși în nicio țară nu a existat un episod nu similar, dar cât de cât asemănător.

”Scopul nostru nu a fost de a da amenzi, ci de a preveni. Cetățenii trebuie acorde aceeași manieră de respect față de lege. Un număr mic de cetățeni nu a respectat legea.”, a spus Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img