sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Harlem Gnohere s-a accidentat in cantonamentul din Spania si se va alatura lotului FCSB duminica

Distribuie:

Publicat:

Delegaţia FCSB s-a întors în ţară după două săptămâni petrecute în cantonamentul din Spania, dar golgheterul Harlem Gnohere nu a fost prezent, informează mediafax.

Atacantul s-a accidentat în stagiul de pe tărâm iberic, nu a evoluat deloc în ultimele două meciuri de verificare şi se antrena separat. "Bizonul" a fost lăsat să părăsească mai devreme stagiul de la Marbella, destinaţia fiind Franţa, acolo unde e stabilită familia sa.

După o scurtă vizită, Gnohere s-a întors separat de lot în România, iar de duminică, 27 ianuarie, va reveni sub comanda lui Teja. "Gnohere a avut nişte dureri pe care le acuza de mult timp, s-au rezolvat şi va începe pregătirea la capacitate maximă de duminică, alături de echipă", a anunţat antrenorul FCSB.

FCSB a încheiat cu o remiză cantonamentul din Spania, după ce a încheiat la egalitate, scor 1-1, amicalul cu Dinamo Kiev. În primul test din Spania, elevii lui Teja au întâlnit FC Lucerna, scor 0-0, iar apoi s-au duelat cu asiaticii de la Shanghai Shenhua, 2-2.

Gnohere este oricum la un pas de despărţirea de FCSB, Becali anunţând recent suma pentru care e dispus să se despartă de golgheter. "Nu ştiu dacă pleacă, ori da, ori nu…Nu îl dau fără 5 milioane de euro. Înainte am cerut 7 milioane de euro, acum vreau 5 milioane de euro, dar nu spun că 3 milioane de euro nu este o sumă bună. Nu risc să pierd titlul!", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Cei de la Al Nassr Riad au oferit 2.8 milioane de euro, dar cei de la FCSB au refuzat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img