vineri, 29 martie, 2024

Harry Kane, în lotul lui Tottenham pentru meciul de joi din Europa Conference League

Distribuie:

Publicat:

Atacantul Harry Kane, dorit de Manchester City, este în lotul lui Tottenham Hotspur pentru meciul de joi cu formaţia portugheză Pacos de Ferreira, din manşa întâi a play-off-ului Europa Conference League, transmite DPA.

Kane a revenit doar vineri la antrenamentele lui Spurs, iar noul tehnician al londonezilor, Nuno Espirito Santo, nu l-a trecut pe foaia de joc pentru întâlnirea din prima etapă de campionat, câştigată cu 1-0 chiar împotriva lui Manchester City.

Într-un moment când continuă speculaţiile că City ar putea face o nouă ofertă pentru căpitanul naţionalei Angliei, acesta ar putea fi folosit în meciul de joi cu Pacos de Ferreira. Returul dintre Tottenham şi echipa portugheză va avea loc pe 26 august, informează Agerpres.

Spre deosebire de Kane, în lotul pentru meciul de joi nu au fost incluşi Serge Aurier, ce ar urma să plece de la Tottenham, şi Tanguy Ndombele, cel mai scump jucător cumpărat vreodată de clubul londonez.

Potrivit regulamentului UEFA, chiar dacă va juca în play-off-ul Europa Conference League, Kane va putea evolua în Liga Campionilor cu altă echipă în acest sezon.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img