vineri, 26 aprilie, 2024

HC VASLUI: Aproape de o performanta istorica

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui a avut ghinion in decisivul cu Politehnica Timisoara. In prima repriza, handbalistii lui Sandu Iacob s-au intrecut in ratari sau mingi trimise in bara, situatie de care a profitat echipa banateana, care a rupt echilibrul jocului, cu o consecutiva de patru goluri, scor 4-8.

Ultimul sfert al primei parti a fost controlat de oaspeti, care au mentinut avansul de trei goluri pana la pauza, scor 13-10.

In partea a doua, vasluienii s-au apropiat in doua randuri la un singur gol. Prima oara au facut-o cu cinci minute inainte de final, la scorul de 26-27. Gazdele au restabilit egalitatea inaintea ultimului minut de joc, scor 27-27, pentru ca la ultima faza a meciului, Mihai Bujor sa trimita mingea in bara si sa aduca bucuria in tabara timisoreana, care s-a impus la un singur gol, scor 28-27.

Pentru HC Vaslui au marcat Gabriel Bujor (9), Mihai Busecan (4), Marian Barac (4), Valentin Anton (3), Calin Hagiu (3), Didi Hrimiuc (2), Mihai Bujor (1), Tiberiu Moldovanu (1).

Pentru echipa pregatita de Sandu Iacob urmeaza disputa pentru locurile 7-8, cu Dunarea Calarasi. Vasluienii sunt avantajati si in aceasta a treia faza a Play-off-ului, urmand a disputa doua partide pe teren propriu, in eventualitatea unei egalitati, dupa primele doua jocuri.

Primul meci este programat miercuri, 17 mai, de la ora 18.30, la Vaslui, urmand ca returul sa aiba loc pe 25 mai, la Calarasi, iar al treilea meci va fi pe 5 iunie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img