sâmbătă, 27 aprilie, 2024

HC Vaslui are cap si coada. Victorie pentru echipa vasluiana-FOTO

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui a avut un start perfect, insa a fost nevoita sa alerge un meci intreg pentru a oferi o seara magnifica celor 1.000 de spectatori prezenti la meciul cu Steaua.

Dupa primele minute care au apartinut vasluienilor, oaspetii au preluat initiativa, avand in permanenta doua goluri avans. Pe final de repriza, gazdele puteau restabili egalitatea la 14, insa Hagiu a trimis in bara, iar Steaua a punctat inca o data, plecand la vestiare cu un avantaj minim, scor 15-14.

La reluare, elevii lui Sandu Iacob au fost mai atenti pe faza de aparare, egaland prima oara la scorul de 16-16. Tensiunea a crescut in randul fanilor, dupa ce Gabriel Bujor isi aduce echipa in avantaj, scor 20-19.

Avantajul a fost de scurta durata, stelistii revenind imediat la conducere, pastrand un avans de doua goluri pana in ultimele trei minute ale partidei.

Finalul a fost de poveste pentru HC Vaslui, Valentin Anton, cu doua consecutive, ridica sala in picioare, publicul ovationand victoria nesperata a favoritilor, scor 26-25.

Pentru HC Vaslui au marcat Gabriel Bujor (7), Vlad Vladut (4), Anton (3), Hagiu (3), Mihai Bujor (3), Andrei Popescu (3), Tiberius Moldovanu (2), Hrimiuc (1).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img