joi, 28 martie, 2024

HC Vaslui ataca play-off-ul cu gemeni

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui a starnit curiozitatea multor oameni de sport, prin prisma faptului ca are in componenta doua perechi de gemeni: Fratii Gabriel si Mihai Bujor, respectiv fratii Razvan si Alexandru Farcas. Formatia vasluiana este unica in sportul mondial si prin faptul ca acestia au aceeasi varsta, 27 ani, fiind nascuti in acelasi an. Cel mai bucuros este antrenorul Sandu Iacob: ”La prima vedere e simplu sa antrenezi doua perechi de gemeni, fiindca ma ajuta foarte mult in coeziunea grupului. Din start avem patru posturi acoperite, care vor trage din greu pentru echipa”.

Pentru colegi e destul de greu sa-i deosebeasca, iar acest lucru ii amuza teribil.

”Mi-am lasat barba, ca sa poate sti cine e Mihai si cine e Gabriel. Cei vechi au inceput sa ne invete. Suntem pe posturi diferite. Eu sunt centru sau inter dreapta. E usor sa fim identificati. Pentru noii colegi e mai greu sa faca diferenta dintre noi”, a precizat Mihai Bujor.

De altfel, fratii Bujor sunt mandri ca se revad cu fratii Farcas, cei patru evoluand impreuna la loturile de juniori.
”Pe baieti ii cunoastem, i-am avut colegi la loturile nationale, am fost si adversari, cand eram juniori. Suntem foarte bucurosi ca ii avem inca o data colegi. Suntem prima echipa cu doua perechi de gemeni. E placut, mai ales ca sunt jucatori de baza. Vor acoperi doua posturi de care avem mare nevoie. Speram sa facem meciuri bune impreuna”, a completat Gabriel Bujor.

Fratii Farcas spera ca impreuna cu cealalta pereche de gemeni sa ajute la atingerea obiectivului HC Vaslui.
”Ne dorim sa atingem performanta echipei de anul trecut sau poate sa o depasim. Ne bucuram sa fim impreuna cu fratii Bujor. Speram sa facem impreuna treaba buna”, a spus Razvan Farcas.

Intrebat daca arbitrii i-ar deosebi in teren, atunci cand unul suspendat ar fi substituit de celalalt, Sandu Iacob a declarat ca ”ar fi spectaculos. Cred ca arbitrii vor avea ceva probleme. Doar la fratii Bujor e mai greu, fiindca unul e stangaci”.

Gemenii HC Vaslui sunt nedespartiti si in viata de zi cu zi, acestia luand in calcul inclusiv casatoriile sa le oficieze impreuna. Dintre cei patru, Mihai Bujor e cel mai grabit, cerandu-si deja prietena in casatorie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img