miercuri, 24 aprilie, 2024

HC VASLUI: Avem cel mai bun antrenor din Liga

Distribuie:

Publicat:

Au fost date publicitatii rezultatele sondajului realizat in randul iubitorilor de handbal cu privire la echipa ideala a Ligii Zimbrilor din sezonul 2016-2017. HC Vaslui a avut doi nominalizati: Gabriel Bujor, la categoria cea mai buna extrema dreapta, si Sandu Iacob, la cel mai bun tehnician.

Dintre cei doi, doar Sandu Iacob face parte din echipa ideala, primind 838 de voturi din cele 3.184, reprezentand 26%. Pe locul doi s-a clasat antrenorul vicecampioanei, Zvonko Sundovski, cu 800 de voturi, iar pe trei s-a situat Horatiu Gal, tehnicianul Potaissei Turda, ocupanta locului 3 in Liga Zimbrilor. Antrenorul campioanei, Dinamo, Elidor Voica, a primit doar 771 de voturi si s-a clasat pe pozitia a patra, in opinia fanilor.

” Un fan mi-a scris ca la bugetul si conditiile de la Vaslui, locul ocupat de echipa reprezinta o performanta rarisima. Este o victorie a mea, fiindca sunt un antrenor, care fac un altfel de handbal. Trebuie sa-i multumesc si profesorului Alexandru Acsinte, fiindca fara el nu as fi ajuns aici. E si o victorie a grupului, fiindca la Vaslui exista un grup unit, muncitor si responsabil de rezultatele obtinute”, a spus Sandu Iacob, antrenorul HC Vaslui.
Gabriel Bujor a strans 605 voturi, reprezentand 19%, clasandu-se pe locul 4, categoria fiind castigata de Andrei Mihalcea, de la HC Odorhei.

Primul ”sapte” al fanilor arata astfel: Portar-Ionut Irimus (Dinamo Bucuresti); Extrema stanga-Nicusor Negru (CSM Bucuresti); Inter stanga-Sajad Esteki (Dinamo Bucuresti); Centru-Dalibor Cutura (HC Dobrogea Sud Constanta); Inter dreapta- Jakov Vrankovic (Dinamo Bucuresti); Extrema dreapta-Andrei Mihalcea (HC Odorhei); Pivot- Marius Mocanu (Dinamo Bucuresti); Cel mai bun aparator-Branislav Angelovski (HC Dobrogea Sud Constanta); Cel mai bun tanar jucator-Roland Thalmaier (Potaissa Turda); Cel mai bun antrenor-Sandu Iacob (HC Vaslui).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img