vineri, 19 aprilie, 2024

HC Vaslui-CSM Bucuresti 27-30 (15-15)

Distribuie:

Publicat:

Vasluienii au pierdut si cel de-al doilea meci cu CSM Bucuresti, din prima faza a play-off-ului Ligii Nationale, scor 27-30, urmand ca eforturile jucatorilor pregatiti de Sandu Iacob si Alexandru Acsinte sa se dozeze pentru locurile 5-8.
Chiar daca startul a apartinut oaspetilor, care au condus cu 3-7, Sandu Iacob a reusit sa-i mobilizeze pe vasluieni si sa echilibreze jocul, gazdele oferind o prima repriza senzationala, conducand pe tabela in doua randuri (14-13 si 15-14).
In partea a doua, bucurestenii au avut doua serii consecutive, cu sprijinul arbitrilor, ducand iarasi diferenta la patru goluri, scor 19-23. Vasluienii nu au cedat lupta si cand s-a intrat in ultimul sfert al meciului au ajuns la un singur gol pe tabela (23-24). La acest scor, HC Vaslui rateaza o aruncare de la 7 m, iar actorii finalului de joc redevin fluierasii Baducu-Voicu, care lasa formatia gazda fara doi oameni, dupa ce este eliminat si secundul Alexandru Acsinte, pentru o privire stransa din dinti. Pe acest fond, CSM Bucuresti duce diferenta de sase goluri, scor 24-30. 
Vasluienii termina meciul cu o consecutiva de trei goluri, iar fluierul final aduce un val de fluieraturi la adresa arbitrajului, care n-a reusit sa strice in totalitate bucuria celor aproape o mie de spectatori, aplaudand si scandand ”Vaslui! Vaslui!” minute bune, alaturi de handbalistii care au readus echipa in elita.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img