vineri, 29 martie, 2024

HC Vaslui-CSM Bucuresti 30-26 (16-12) – Duminica de neuitat!

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui a produs una din surprizele primei etape a Ligii Nationale, invingand en-fanfare vicecampioana, CSM Bucuresti, scor 30-26.

HC Vaslui a surprins intreaga suflare handbalistica din Romania. Dupa ce in urma cu o saptamana pierdea la o diferenta ametitoare, la Cupa Bucuresti, in campionat, formatia vasluiana a produs tsunami in tabara vicecampioanei, CSM Bucuresti. Spectatorii au asistat la unul dintre cele mai frumoase meciuri disputate in polivalenta, unde gazdele au oferit spectacol total, cu faze frumoase si o atmosfera de vis. Ultimele doua minute s-au disputat cu sala in picioare, vasluienii cantand si oferind faza primei etape. Adversarii au fost surprinsi nu numai de jocul tactic pus in practica de Sandu Iacob si Alexandru Acsinte, ci si de superbul spectacol oferit de fanii Vasluiului.

Gazdele au obtinut o victorie mare, dupa un meci care va ramane mult timp in memoria vasluienilor prezenti la Sala Sporturilor.

O victorie care a schimbat cu siguranta atmosfera pesimista din interiorul iubitorilor de handbal, care o vedeau pe HC Vaslui victima sigura.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img