vineri, 19 aprilie, 2024

HC Vaslui-CSM Focsani 24-23 (12-10) : Se vede play-off-ul Ligii Zimbrilor

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui a muncit foarte mult pentru a obtine victoria in fata CSM Focsani, adversara care si-a vandut scump pielea in Polivalenta vasluiana. Handbalistii pregatiti de Sandu Iacob au fost nevoiti sa revina de la un handicap de patru goluri, pentru a se impune la un singur gol diferenta. Victoria o aduce pe HC Vaslui in postura de principala favorita la accederea in play-off-ul Ligii Zimbrilor.
Vasluienii au avut un start de meci perfect, chiar daca CSM Focsani a deschis scorul. Dupa primul sfert de ora, tabela arata scorul 7-3 in dreptul gazdelor. La vestiare, vasluienii au intrat la adapostul a doua goluri, scor 12-10.
In partea a doua, oaspetii fac marcaj la Mihai Bujor, capul limpede din atacul vasluian, reusind sa intoarca rezultatul, cu patru goluri consecutive, de la 16-15 la 16-19.
Focsanenii au avut si patru goluri avans, 18-22, cu 11 minute inainte de fluierul final, iar cand nici cel mai optimist suporter vasluian nu se astepta, handbalistii pregatiti de Sandu Iacob au avut ultimele trei minute perfecte, cu aparare exacta, intorcand rezultatul de la 21-23 la 24-23, cei o mie de spectatori traind ultimele 50 de secunde ale meciului in picioare si aplaudandu-l minute bune pe Raducu Tamas, care a revenit cu dreptul in poarta vasluiana, avand o serie de parade magice.
Pentru HC Vaslui au marcat Calin Hagiu 5, Mihai Bujor 4, Vlad Vladut 4, Gabriel Bujor 3, Andrei Popescu 3, Claudiu Dediu 3 si Valentin Anton 2.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img