vineri, 26 aprilie, 2024

HC Vaslui-CSM Satu Mare, sambata, ora 18

Distribuie:

Publicat:

Valentin Anton se afla in fata unei performante individuale, fiind pentru prima oara prezent in play-off-ul Ligii Nationale. El evolueaza de noua ani la HC Vaslui si este mandru de saltul facut in cariera.
”Am reusit sa atingem un obiectiv important, atat pentru noi, cat si pentru club. Sunt de 9 ani la Vaslui si sunt la prima performanta de acest gen din cariera. A fost o lupta grea in teren, dar, intr-un final, s-au vazut rezultatele. Pentru mine e o satisfactie ca mi-am ajutat echipa si am reusit sa ne calificam in play-off”, a spus Valentin Anton. 
Interul dreapta considera ca performanta obtinuta este una cu sacrificii, tinand cont de problemele de la club, echipa avand interzis accesul la sala mai bine de o luna: ”Am demonstrat ca se poate, chiar daca am avut probleme cu Sala Sporturilor, unde o perioada buna de timp nu am avut voie sa ne desfasuram antrenamentele, iar la club mai sunt ceva probleme administrative. Ne-am pregatit pe unde am putut, iar la meciuri am dat tot ce am putut. Multumim publicului, care ne-a fost alaturi si a creat de fiecare data o atmosfera la meciuri”.
HC Vaslui mai are de sustinut un singur meci din sezonul regulat, cu ultima clasata, CSM Satu Mare. Partida conteaza doar pentru pozitionarea finala a Vasluiului, care poate termina pe locul 6, in caz ca Politehnica Timisoara pierde sau face egal la Suceava. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img