vineri, 19 aprilie, 2024

HC Vaslui, in obiectivul sezonului: accederea in play-off

Distribuie:

Publicat:

Sandu Iacob este mandru de rezultatele obtinute de HC Vaslui in prima parte a Ligii Zimbrilor 2016-2017. Cu zece etape inainte de finalul sezonului regulat, formatia vasluiana ocupa locul 7, cu 24 de puncte, fiind la 17 puncte in spatele liderului, Dinamo, si are trei puncte avans fata de CSU Suceava, ocupanta locului 9.

“Din punct de vedere al rezultatelor ne-am indeplinit obiectivul pentru sezonul trecut si suntem, cu 10 etape inaintea finalului sezonului regulat, in obiectivul propus pentru acest sezon. Da, sunt multumit de rezultatele pe care le-am obtinut si, mai mult de atat, de mediul de lucru placut pe care l-am avut in cea mai mare parte a timpului”, a spus Sandu Iacob.

Tehnicianul vasluienilor a remarcat numarul mare de suporteri la meciurile de acasa, buna comunicare cu acestia si sustinerea Primariei si Consiliului Local Vaslui, principalii parteneri ai echipei: “Pozitiv: Numarul de sustinatori ai HC Vaslui care a crescut pe parcursul acestei perioade si relatia de colaborare pe care o avem cu fanii, sustinerea constanta pe care o primim din partea principalilor parteneri (Primaria Vaslui, Consiliul Local Vaslui, Consiliul Judetean Vaslui, sponsorii privati, presa locala, voluntarii). Consider un pas inainte faptul ca 4 din cei 5 jucatori care au plecat de la HC Vaslui in aceasta vara au primit oferte mai bune din punct de vedere financiar si sa nu uitam ca am avut jucatori care au reprezentat Vasluiul la echipa nationala (Tudor Stanescu si Gabriel Bujor). Tot o reusita a fost si faptul ca am convins jucatori importanti din handbalul romanesc sa se alature echipei noastre in acest sezon. Cred ca unitatea de grup este un atu al echipei noastre care face surmontabile anumite situatii neplacute. Neplata la timp a salariilor este un astfel de exemplu si ma bucur ca baietii au inteles intarzierile cauzate de aparatul birocratic, de cele mai multe ori”.

Sandu Iacob nu a putut sa treaca peste neplacerile create de conditiile oferite la Sala Sporturilor, trecand la capitolul negativ si numarul mare de eliminari in tabara formatiei sale.

“Au fost mereu neplacute eliminarile din timpul jocurilor pentru protestele fata de arbitri, mediul de lucru in Sala Polivalenta pe perioada sezonului rece si a situatiilor cand ploua. In astfel de situatii nu ne-am putut antrena dupa cum ne-am planificat, apa din sala anuland antrenamentele”, a completat Sandu Iacob.
Pentru 2017, acesta spera sa evolueze cu HC Vaslui in play-off-ul Ligii Nationale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img