vineri, 19 aprilie, 2024

HC VASLUI: ”Inca nu functionam asa cum ne dorim!”

Distribuie:

Publicat:

Sandu Iacob are o concluzie dupa Cupa municipiului Vaslui. Tehnicianul formatiei vasluiene este bucuros ca jucatorii au disponibilitate la efort, insa este nemultumit de modul cum raspund la constructia unor trasee la faza da atac, lucruri care pot deveni functionale pana la startul competitiei.

”Turneul si-a atins scopul, pentru ca ne-a oferit posibilitatea sa ne pregatim in conditii de adversitate si la alt nivel de stres, aspecte pe care nu le intalnim la antrenamente. Suntem multumiti, de asemenea, de disponibilitatea la efort a sportivilor nostri. Accentul a fost pus pe invatarea si consolidarea anumitor sisteme de aparare, plus a anumitor trasee pe faza de atac. Am incercat sa oferim timpi egali de joc fiecarui jucator, am folosit diferite formule de echipa, tocmai pentru a observa potentialul tuturor. Sunt suficiente lucruri care inca nu functioneaza asa cum ne dorim, dar pentru a le face functionale vom munci si mai mult”, a precizat Sandu Iacob.

Antrenorul HC Vaslui a tinut sa le multumeasca fanilor si partenerilor echipei vasluiene, care au fost prezenti in numar mare meci de meci la turneu: ”Multumesc echipelor care au raspuns invitatiei de a participa la turneu, suporterilor, care au venit in numar mare sa ne urmareasca, si, nu in ultimu rand, partenerilor HC Vaslui, care ne-au oferit posibilitatea sa ne bucuram de handbal”.

HC Vaslui va sustine o dubla amicala, in perioada 19-20 august, la Miercurea Ciuc, cu HC Odorhei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img