marți, 16 aprilie, 2024

HC Vaslui incepe treaba de luni

Distribuie:

Publicat:

Sandu Iacob i-a anuntat pe handbalistii Vaslui ca de luni, 17 iulie, sunt asteptati la reunire. Tehnicianul va avea dimineata o intalnire de socializare cu jucatorii, pentru a face cunostinta cu noii veniti, urmand ca primul antrenament sa fie la sala de forta.

Dupa amiaza se vor muta la Sala Sporturilor, unde handbalistii Vasluiului vor afla programul intregii saptamani.
Pentru aceasta vara s-a renuntat la cantonament, din lipsa de fonduri, proiectul depus la Consiliul Judetean nefiind acceptat, din cauza datoriilor acumulate de club.

In aceste conditii, Sandu Iacob si Alexandru Acsinte s-au reorientat catre o pregatire in localitate, care va incepe cu antrenamente fizice, urmate de cele tehnico-tactice.

Luna august va fi una plina cu jocuri amicale. In total, formatia vasluiana va sustine 11 partide de verificare.
Startul va fi dat pe 9 august, cand HC Vaslui va juca acasa cu divizionara A, Stiinta Municipal Bacau. A doua zi va fi returul in deplasare.

Urmeaza Cupa municipiului Vaslui, in perioada 13-15 august. Pana acum au confirmat participarea CSM Fagaras si CSU Suceava, urmand a fi anuntata si a treia echipa invitata.

Dupa turneul de acasa urmeaza o ”dubla” cu HC Odorhei, pentru ca pe final de luna sa participe la o competitie amicala, organizata de vicecampioana, CSM Bucuresti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img