vineri, 29 martie, 2024

HC Vaslui, infrangere severa la Turda

Distribuie:

Publicat:

Potaissa Turda s-a impus cu scorul de 33-20, in fata HC Vaslui, dupa un meci controlat cu autoritate de elevii antrenati de Horatiu Gal.

La finalul partidei, presedintele clubului turdean, Flaviu Sasaeac, s-a declarat multumit de jocul echipei sale: „Ce nu a functionat la Calarasi, a functionat astazi. Putem bate pe oricine cu implicare 100% si exact opusul, cand nu ne implicam total, pierdem cu oricine. Baietii s-au unit, au constientizat importanta acestui meci, a punctelor, si am facut un meci foarte, foarte bun. Ne ajuta si la moral, urmeaza o serie de meciuri foarte dificile, la Constanta, la CSM si pe teren propriu cu Suceava. In continuare, ne cautam punctele pierdute in meciul cu Steaua.”

De partea cealalta, antrenorul Vasluiului, Sandu Iacob, a declarat ca nu a mers absolut nimic astazi in jocul formatiei sale.

“Am avut una din acele zile nefericite in care toate lucrurile pe care le-am discutat, nu ies. Stiam ce joaca Turda, stiam care erau solutiile si nu a iesit nimic. Lor le-a iesit absolut tot, noi am fost lipsiti de orice inspiratie; face parte din joc, suntem dezamagiti de rezultat. Turda a fost mult prea buna azi ca sa putem macar sa pierdem la o diferenta cat de cat”, a conchis Sandu Iacob.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img