vineri, 29 martie, 2024

HC Vaslui-Politehnica Timisoara 28-27 (16-13)

Distribuie:

Publicat:

Cei aproximativ 1.000 de vasluieni au trait la intensitate maxima ultimele opt secunde ale turului dintre HC Vaslui si Politehnica Timisoara. Ultimul atac al meciului l-au avut banatenii, insa gazdele au avut un inger pazitor, Raducu Tamas fiind ”omul potrivit, la locul potrivit”, blocand cu piciorul aruncarea adversarilor.
Chiar daca startul a apartinut oaspetilor, care au avut si trei goluri avans, scor 5-2, jucatorii lui Sandu Iacob si Alexandru Acsinte au reintrat in joc, iar partea a doua a primei reprize a fost una magistrala. Cu o consecutiva de trei goluri, vasluienii au rupt echilibrul, conducand cu scorul de 15-12.
In repriza a doua, arbitrii partidei ii arata patru minute eliminare lui Andrei Popescu, numai bine ca oaspetii sa restabileasca egalitatea pe tabela, scor 19-19. Timisoara a preluat, pentru scurt timp, conducerea, scor 22-23, insa, alaturi de un public magnific, handbalistii vasluieni revin pe tabela, scor 26-24, iar, cu 12 secunde inainte de final, rateaza o aruncare de la sapte metri, insa Tamas aduce bucurie in tribuna, cu o parada de mare portar, ce a contribuit decisiv la primul succes al Vasluiului in duelurile cu Timisoara, pentru locurile 5-8, in play-off-ul Ligii Zimbrilor.
Pentru HC Vaslui au marcat Gabriel Bujor 11, Hrimiuc 4, Dediu 4, M Bujor 3, Anton 3, Cotinghiu 1, Hagiu 1, Vlad Vladut 1.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img