vineri, 29 martie, 2024

HC VASLUI : Pregatiti de retur

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui are mai putin de doua saptamani pana la reluarea Ligii Nationale. Desi are probleme cu accesul la Sala Sporturilor, tehnicianul Sandu Iacob se declara multumit de modul cum s-au pregatit jucatorii si mizeaza pe experienta lor in cea de a doua parte de campionat.

”Consideram ca suntem bine. Suntem in grafic. Important e sa pastram constante placerea de a juca si dorinta de a ne atinge obiectivul”, a spus Sandu Iacob.

Legat de amicalul cu Politehnica Iasi, antrenorul vasluienilor consider ca a fost un simplu antrenament, benefic pentru echipa sa: ”Am avut de ales intre a face un antrenament in sala din Vaslui sau de a sustine acest amical. Am considerat ca e mai benefic pentru toata lumea sa venim sa jucam, pentru ca sunt testele de care avem nevoie la fiecare final de saptamana”.

Referitor la pozitia actuala din clasament, Sandu Iacob sustine ca teoretic Vasluiul poate termina sezonul regulat mai sus de locul 7.

”Se poate teoretic, practic ne dorim sa fim in primele opt echipe la final de sezon regulat. Acesta e obiectivul nostru. Daca se va intampla sa fim mai sus, deja e un bonus”, a conchis tehnicianul.

HC Vaslui reia Liga Zimbrilor pe teren propriu cu CSM Fagaras, iar la aceasta ora nu se stie unde se va disputa meciul, tinand cont ca accesul handbalistilor vasluieni in Polivalenta este restrictionat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img