vineri, 19 aprilie, 2024

HC Vaslui-Steaua, miercuri, ora 18.30: “Vrem sa ne bucuram fanii”

Distribuie:

Publicat:

Sandu Iacob vrea sa ofere o noua bucurie fanilor HC Vaslui, anuntand ca echipa se va lupta la sacrificiu cu Steaua, pentru a obtine o noua victorie.

“Din fericire pentru publicul spectator, si acest meci se anunta unul foarte interesant, datorita istoriei si valorii echipei Steaua Bucuresti. Un singur lucru ramane constant in aceasta editie de campionat: dificultatea partidelor este aceeasi, indiferent de adversarul pe care-l intalnim! Steaua are un lot valoros si experimentat, cu obiectiv anuntat de a juca in cupele europene la finalul acestui sezon. Noi suntem pregatiti sa luptam pana la epuizare, asa cum am facut-o la fiecare meci, pentru a-i rasplati pe sustinatorii nostri cu o noua victorie”, a spus Sandu Iacob.

Vasluienii conduc in duelurile directe, avand patru victorii (toate in campionat) din cinci jocuri disputate, pe cand stelistii au invins o singura data, scor 31-30, in Cupa Romaniei. Cel mai recent succes al handbalistilor pregatiti de Sandu Iacob si Alexandru Acsinte dateaza din luna februarie a acestui an, cand s-au impus pe propriul teren cu scorul de 25-23.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img