sâmbătă, 20 aprilie, 2024

HC VASLUI: ”Suntem dezamagiti!”

Distribuie:

Publicat:

Sandu Iacob este dezamagit de rezultatul de la Dinamo, unde HC Vaslui a pierdut la o diferenta de noua goluri, scor 24-33.

”Suntem dezamagiti, ca de fiecare data cand pierdem, din cauza diferentei de scor! Nu am putut sa ne depasim conditia de echipa care are putine sanse de a castiga contra echipei campioane, cu toate ca ne-am dorit acest lucru. Consider ca din cauza tracului am ratat inceputul de meci si le-am oferit posibilitatea de a fi “stapani” din punct de vedere mental ai partidei. Am revenit in meci datorita recuperarilor facute si ale golurilor inscrise pe contraatac”, a spus antrenorul HC Vaslui.

Acesta considera ca echipei sale ii lipseste constanta in joc pe toata durata meciului, pentru a fi victorioasa: ”Am reusit sa le punem probleme pentru o perioada de timp, dar pentru a bate Dinamo avem nevoie de constanta pe intreaga durata a meciului. Pe final de joc am riscat cu apararea avansata si am pierdut de aceasta data. Din acest motiv s-a facut si diferenta de scor dintre noi si ei. Un lucru bun pe care vreau sa-l remarc: legatura emotionala dintre jucatorii care se afla pe banca si cei din teren a fost foarte buna”.

HC Vaslui va avea urmatorul joc oficial pe 1 octombrie, cand va intalni acasa, CSM Focsani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img