News Flash:

HIZO vrea salariile restante de la Sporting Club Vaslui.

8 Septembrie 2014
1789 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul antrenor al galben-verzilor, Viorel Hizo, a dat in judecata clubul vasluian de fotbal Sporting Club Vaslui, in speranta ca isi va primi salariile restante. Fostul Tehnician a depus cererea la Tribunalul Sibiu, ca mai apoi, aceasta sa fie declinata catre Tribunalul Vaslui. Dosarul in care Viorel Hizo isi revendica salariile restante a fost inregistrat joi, 4 septembrie, la Vaslui. In data de 13 mai, anul in curs, Sporting Club Vaslui a fost obligata de catre Tribunalul Vaslui la achitarea financiara fata de antrenorul Hizo, in baza contractului individual de munca inregistrat cu numarul 171/28/09/2012.

 Fostul antrenor a tinut sa precizeze ca din toti cei care au antrenat clubul vasluian de fotbal, el ar fi fost singurul fata de care FC Vaslui, cum era cunoscut clubul, nu si-a respectat responsabilitatile financiare, stabilite in baza contractului.

Datoriile societatii Sporting Club SA Vaslui numai la bugetul de stat au fost evaluate la peste 36 milioane de lei. Valoarea acestora a fost stabilita de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, in urma unui control facut anul trecut de inspectia fiscala pentru activitatea desfasurata de club in perioada 2004-2008. De altfel, din cauza obligatiilor fiscale catre bugetul de stat si jucatori, echipa de fotbal din Vaslui nu a primit nici licenta in liga intai pentru sezonul competitional 2014-2015, fiind retrogradata in liga inferioara, unde nu s-a mai prezentat echipa desfiintandu-se. Scrie Adevarul.ro

Totodata, Sporting Club Vaslui face obiectul unei anchete demarcate de catre Serviciului de Investigare a Fraudelor Vaslui, dupa ce fostul patron, afaceristul Adrian PORUMBOIU si finul Ciprian DAMIAN, s-au acuzat reciproc de distrugerea clubului sportiv vasluian.

viorel hizo fostul tehnician fc vaslui adrian porumboiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1003 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038023 (s)