joi, 18 aprilie, 2024

Horia Tecau si Jean Julien Rojer au CASTIGAT Turneul Campionilor

Distribuie:

Publicat:

Horia Tecau si Jean Julien Rojer AU CASTIGAT Turneul Campionilor in fata lui Florin Mergea si Rohan Bopanna, scor 6-4, 6-3.

Este al 4-lea meci direct dintre cele doua echipe in acest an. Horia Tecau si Jean Julien Rojer au procentaj maxim. Ultima intilnire directa a fost la Wimbledon, unde Tecau si Rojer au cistigat turneul.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer vor primi pentru acest succes un cec de 423.000 de dolari si 1.500 de puncte ATP, in timp ce invinsii vor fi recompensati cu 229.000 dolari si 800 de puncte.

Tecau va incheia anul pe prima pozitie in clasamentul ATP. Ultima data cand un roman termina un sezon in postura de lider mondial se intampla acum 42 de ani – Ilie Nastase, in ierarhia de simplu (la finalul lui 1973).

“A fost un moment foarte important in primul set, cand am avut break in fata si l-am pierdut. Am reusit sa facem imediat din nou break. Ne-am mobilizat foarte bine. Sunt foarte fericit. Pentru mine, pentru familia mea, pentru orasul meu, pentru Romania. Nu vedeam in urma cu mai multi ani acest lucru posibil, dar am lucrat mult” – Horia Tecau, pentru Digisport.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img