marți, 16 aprilie, 2024

HOROSCOP 1 Februarie: Prezenta ta e benefica unor persoane care trec prin momente dificile

Distribuie:

Publicat:

Berbec

Reusesti sa te remarci prin maturitate, intelepciune, seriozitate, pentru ca simpla ta aparitie impune respect si prestanta. Esti cu ceva mai presus decat cei in fata carora te prezinti si admiratia pe care o poti citi in ochii lor te stimuleaza si te motiveaza sa faci totul perfect, pentru a nu-i dezamagi. Ai sansa de a atinge un apogeu intr-un proiect de lunga durata in care ai investit tot ce ai mai bun in tine, si vei putea sa te mentii, dupa aceea, multa vreme pe un nivel promitator, demn de lauda si mandrie personala.

Taur

Prezenta ta e benefica unor persoane care trec prin momente dificile. Tu reusesti sa le inspiri incredere, siguranta, de parca garantiile pe care le oferi le alunga lor starea de teama care i-a coplesit. Probabil participi concret la rezolvarea problemelor lor actuale, ceea ce le da lor curajul de a se lupta in continuare cu piedicile care ii tot tin pe loc. Cu tine alaturi, parca nu mai sunt la fel de neputinciosi, deci ofera-le sfaturi si sustinere cu toata fiinta ta, pentru ca tu devii punctul lor de sprijin intr-o mare de nesiguranta.

Gemeni

Asteptarea ta a luat sfarsit deoarece se poate spune ca ai ajuns, finalmente, in fata unui vis implinit! Totul se termina cu bine, poate chiar asa cum ai dorit si de aceea ai toate motivele sa fii mandru de tot ce ai realizat pana acum. Poate mai e loc de ultimele retusuri inainte de a pune punctul final, deci profita de aceasta zi pentru a trece in revista etapele parcurse, punctele slabe, succesele. Nu spune totusi nimanui de realizarea ta pana ce nu devine deja un fapt concret pentru care poti baga mana in foc.

Rac

Cand esti convins ca adevarul e la tine, esti capabil sa lupti pana in panzele albe, pentru ca nu suporti ca altul, care apeleaza la tertipuri incorecte, sa fie cu un pas inaintea ta. Azi esti convins ca tu detii dreptatea absoluta si faci tot posibilul sa-l detronezi de pe locul nemeritat pe cel care a castigat prin cai incorecte. Nu acuza pe nimeni fara sa ai dovezi si daca e sa intri intr-o lupta pentru a scoate la lumina adevarul, fii sigur ca detii toate instrumentele legale pentru a-l invinge.

Leu

Nimic nu e vesnic, deci asteapta-te ca un proiect cu care te-ai obisnuit de mai multa vreme sa se termine curand. Azi deja intrevezi capatul acestui drum si consideri ca e un final bun, cu rezultate concrete, vizibile, bine meritate. Daca mai poti rezolva ceva acum, pe ultima suta de metri, grabeste-te, dar daca esti multumit de ceea ce ai construit, extrage concluzia finala si pregateste-te sa-i pui punct. Un final e de fapt sansa unui alt inceput, dupa aceea, dar bucura-te o vreme de ceea ce ai obtinut deja.

Fecioara

E o placere sa te bucuri cat mai mult timp de linistea din jurul tau, deci nu-ti dori sa treaca acest moment de tihna, chiar aveai nevoie de o pauza si pentru ca nu se intampla nimic, se poate spune ca e o zi pe placul tau. Chiar daca pari pasiv si dezinteresat de tot ce se petrece in jur, este exact atmosfera pe care o doreai, pentru ca asa te poti odihni un pic, te detasezi de griji si probleme, si gasesti starea necesara unei analize la rece a situatiei in care te afli. Profita cat mai mult de calmul instalat!

Balanta

Nu sta sa tot treci in revista ce nu ai in acest moment, ci lasa-te dus de cursul firesc al vietii catre ceea ce vei primi de acum inainte. Daca nu ai curaj sa ceri de la viata ceea ce nu detii, daca ceea ce ai primit nu te satisface, e clar ca nu vei fi multumit niciodata, ca atare e bine sa fii mai recunoscator pentru ceea ce ai obtinut deja, chiar daca nu e la nivelul maxim sperat. Asteapta, mergi inainte si lupta pana ce si aceste goluri vor fi umplute, fara sa te cramponezi de lipsurile trecatoare. Sigur vei obtine tot ce vrei, dar pentru asta trebuie sa ai o atitudine optimista si pozitiva asupra vietii. Nu ai nimic, zici? Nu-i adevarat: ai multe si vor mai veni si altele, dar nu acum, pe loc!

Scorpion
 

Fara un program iesit din comun, te poti apleca asupra acelor activitati de rutina pe care le-ai tot amanat inainte. Fie ca faci ordine prin hartii, corespondenta sau acte, fie ca te ocupi mai serios de copii, te vei simti mult mai bine la finalul zilei ca ai reusit sa mai pui cate ceva la locul potrivit. Poti discuta despre o multime de lucruri marunte si aparent nesemnificative, dar dupa ce vei trage niste concluzii, iti vei da seama ca trebuia sa te ocupi odata si-odata si de ele. Azi a fost ziua potrivita!

Sagetator

Primesti vestea cu tenta oficiala de care aveai nevoie pentru a trece la etapa urmatoare a unui proiect. Poate asteptai un document, o autorizatie, un aviz extrem de important, fara de care activitatea ta nu ar fi fost sustinuta legal. De acum, avand in buzunar hartia potrivita, drumul tau e netezit spre succesul tau final. Chiar daca ai umblat mult ca s-o obtii, chiar daca biurocratia a fost de multe ori enervanta, a meritat sa lupti pentru a ajunge aici, pentru ca, de acum, nimic nu te mai poate tine pe loc. Ai tot ce-ti trebuie pentru a merge mai departe!

Capricorn

Ai alaturi de tine exemple demne de urmat, deci profita din plin de ceea ce au ceilalti de oferit! Unii au sfaturi si informatii excelente de dat, altii te stimuleaza cu dragostea si aprecierea lor. Stii sa valorifici perfect resursele pe care acestia ti le dau cu inima deschisa, pentru ca sunt semne de prietenie si afectiune sincere si stimulative in situatia de fata. Observi cu aceasta ocazie ca nu esti singur, ca ai alaturi oameni de incredere pe care te poti baza cu succes si, daca aduni alaturi de tine grupul adecvat scopurilor tale, vei primi tot concursul lor pentru ceea ce vrei sa construiesti.

Varsator

Vezi cu ochii tai ca un plan nu mai merge bine de la o vreme, dar tot tragi de el sa-l mai continui. Totusi, intuitia iti spune ca, decat sa consumi timp si energie fara rost, mai bine ai abandona acel proiect, macar pentru o vreme, si sa te ocupi de altceva intre timp. Sunt momente cand nu sunt intrunite toate conditiile unui progres continuu si constant, ci mai dai piept si cu astfel de hopuri peste care nu se poate trece, acum, de aceea e bine sa renunti la ele. Le treci doar pe o linie moarta, urmand sa le iei de unde au ramas altadata. Nu e un final, e doar o amanare!

Pesti

E o placere sa iti aduci aminte, din cand in cand, ce rol important au jucat altii in viata ta. Vin si astfel de momente de bilant cand ai ocazia sa-ti arati recunostinta fata de cei care te-au sprijinit cand ai avut mai mare nevoie. O faci cu sinceritate si cu iubire, pentru ca esti constient ca, fara interventiile lor, candva, in momentele cheie ale existentei tale, ai fi pierdut timp si energie pentru a depasi singur acele hopuri. Ei au fost alaturi de tine cu un sfat sau cu o mana de ajutor si ai trecut peste toate mai repede. Va veni ziua cand te vei putea achita de aceste datorii, pentru ca va exista si un moment in care le poti intoarce serviciile cu bucurie ca poti fi si tu de ajutor in acelasi mod.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img