vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE: Doua zodii vor avea parte de o mare bucurie astazi

Distribuie:

Publicat:

O s-avem grija si de familie, sa-i ajutam pe toti ai nostri sa fie sanatosi, in forma si o sa ne facem timp sa ne vedem cu prietenii, sa iesim la masa, la plimbare, sa ne bucuram de prezenta celor dragi.

Vibratia zilei este 1 si e bine sa facem un pas-decisiv.

(BALANTA)

O sa va bucurati de sosirea cuiva si poate iesiti la o plimbare, la un eveniment festiv, se casatoresc niste prieteni, sau vreo ruda apropiata, ori se boteaza un copilas.

(SCORPION)

Niste prieteni cu care nu v-ati mai vazut demult or sa va scoata la o terasa ori poate zic sa dati o fuga intr-o statiune de agrement sa mancati acolo si sa stati la aer curat.

(SAGETATOR)

Va invita cineva la masa, va pregatiti si de un alt moment emotionat din viata unor prieteni si o sa va straduiti sa treceti pe la toti, sa nu dezamagiti pe nimeni.

(CAPRICORN)

O sa va prinda bine compania unor prieteni si o sa va mai duceti intr-o vizita, poate aveti bilete si la un spectacol, un concert si o sa avaeti ce face, n-o sa va plictisiti.

(VARSATOR)

Se pare ca va curteaza cineva, o sa vina si cu un cadou, se-ntampla lucruri bune, care sa va dea energia cu care sa-ncepeti ceva nou, de mare inspiratie.

(PESTI)

O sa va puteti deplasa spre o zona de agrement, daca n-ati facut-o de ieri si-o sa va-ncarcati bine de tot bateriile pentru o saptamana, ca sa va tina.

(BERBEC)

O sa va duceti la o petrecere cu multa lume, poate fi ziua cuiva de nastere, sau o cununie religioasa si pe langa c-o sa va placa, veti face cunostinta cu niste oameni valorosi.

(TAUR)

Noutati de bun augur cu prilejul unor mondenitati la care veti ajunge si o sa stiti cu cine sa va asociati si la treaba si la distractie, si-ntalnirile din week-end vor fi reconfortante.

(GEMENI)

Un raspuns afectiv din partea cuiva care a lipsit o vreme din viata voastra, o fi cerut o pauza de relatie si-acum e de vorbit sa vedeti ce urmeaza.

(RAC)

Poate o sa v-alegeti cu un strop de plimbare daca va duceti la ziua cuiva de nastere si-o fi mai departe de locul in care traiti, dar sa va-ntoarceti, totusi pana la noapte.

(LEU)

Va cauta mai multi prieteni decat de obicei si o sa va faceti timp fie sa treceti pe la fiecare, fie sa-i adunati la un loc, sa povestiti, sa va distrati sa mancati ceva bun.

(FECIOARA)

I-ati putea chema pe niste prieteni la voi la masa, poate puneti la cale si o activitate care sa v-aduca beneficii materiale, sau doar morale, c-o sa le dati o mana de ajutor unor oameni defavorizati de soarta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img