vineri, 29 martie, 2024

Horoscop 10 ianuarie – Schimbari majore pentru o zodie

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 10 ianuarie 2019 BERBEC
Esti incantat sa vezi ca modul tau corect de a rezolva o problema este apreciat si ai ajuns la roade demne de toata lauda. Ai urmat numai calea cea dreapta, ai respectat regulile si legile, nu te-ai abatut nicio clipa de la ce ti s-a cerut iar acum iata, se vad rezultatele cele mai bune.

Esti mandru de tine ca ai reusit sa respecti totul intocmai si nu ai incalcat nicio regula, si e normal sa jubilezi cand vezi ca altii, care nu au facut totul ca la carte, acum au de platit.

E tarziu sa vii cu replici gen v-am spus eu, pentru ca vorbesc de la sine adevarul si rezultatele la care ai ajuns.

Horoscop 10 ianuarie 2019 TAUR
Nu poti sa nu te gandesti azi la etapa urmatoare a unui proiect caruia ii acorzi o insemnatate speciala. Poate se apropie un mare examen, o confruntare profesionala deosebita, o schimbare de directie in cariera, si folosesti aceasta zi pentru a chibzui asupra sensului pe care trebuie sa mergi de acum inainte.

Primesti suficiente idei diferite de ale tale care pot forma o imagine de ansamblu foarte buna ce iti va fi de folos in trasarea unei strategii excelente pentru etapa urmatoare. Tine deci cont si de parerile altora, deoarece ele vor completa perfect propria ta viziune.

Horoscop 10 ianuarie 2019 GEMENI
Te uiti in jurul tau si vezi ca e cam gol pe langa tine, incat ai fi tentat sa spui ca nu ai pe cine te baza. Gresit: esti singur pentru ca esti cu o suta de metri inaintea celorlalti care alerga in spatele tau.

Bucura-te de aceasta solitudine – seamana cu singuratatea alergatorului de cursa lunga – pentru ca, neavand pe nimeni alaturi de tine, e semn ca tu esti in fruntea plutonului, ca esti cel mai aproape de finish.

Si deci nu ai motive sa te temi de concurenta care e atat de departe in urma. Tu esti liderul, deschizatorul de drumuri, capitanul de echipa, si, prin exemplu personal, le arati ce inseamna sa fii primul!

Horoscop 10 ianuarie 2019 RAC
Ceva nu iese bine in planurile zilei, poate nu neaparat din cauza ta, ci a altor factori ce nu tin de tine si care intervin cand ti-e lumea mai draga.

Ori te trezesti cu o problema de sanatate nedorita, ori cu musafiri a caror prezenta nu-ti face nicio placere, ori cu un alt eveniment neplacut care te obliga sa renunti la alte lucruri, poate mult mai amuzante, ca sa te ocupi de ceva mai trist si mai urat.

Nu te impovara cu atmosfera sumbra lasata dintr-o data, ci rezolva cat mai repede problema ivita ca mai apoi sa te poti relaxa si cu lucruri mai bune! E un hop neinsemnat si trecator, nu-l trata ca pe un dezastru, ca nu merita.

Horoscop 10 ianuarie 2019 LEU
Ai tendinta de a lua peste picior criticile sau judecatile celor din jur si bine faci, pentru ca asa nu le pui la suflet. Unii oricum nu stiu altceva decat sa analizeze in detaliu treburile altora, fara sa-si vada propriile defecte, dar noroc ca reusesti sa le privesti cu detasare si umor, astfel incat sa nu te deranjeze ceea ce auzi.

Totusi, chiar daca faci haz de criticile celor din jur, n-ar strica sa tii minte ceea ce vor ei sa-ti spuna, pentru ca, pe undeva, au dreptate si ti-ar fi de folos sa tii cont de avertismente. Dar acum nu poti privi lucrurile decat in gluma.

Horoscop 10 ianuarie 2019 FECIOARA
Esti tinut pe loc de interventia nefasta a unei persoane care s-a bagat unde nu-i fierbe oala, dar in loc sa-i ceri socoteala pentru greselile sale, ai tendinta de a prelua pe umerii tai toata vina.

Tu nu esti vinovat de aceasta situatie, esti doar o victima colaterala, pentru ca nu ai fost suficient de ferm atunci cand celalalt si-a bagat coada.

Nu e tarziu nici acum sa-l scoti din aceasta afacere, ca atare fii dur si spune-i clar ca nu ai nevoie de ceea ce el crede ca ar fi un ajutor. Nici vorba de ajutor, in loc sa-ti fie de folos, mai mult te incurca, deci elibereaza-te repede de compania sa. Te descurci mai bine singur!

Horoscop 10 ianuarie 2019 BALANTA
Iubirea este cel mai frumos plan al acestei zile, deoarece partenerul te inconjoara cu gesturi de afectiune dintre cele mai tandre si mai calde.

E o placere sa fii rasfatat asa si te bucuri de tot ce primesti cu un dram de egoism, preferand doar sa te incarci din iubirea sa, fara a oferi la fel de multe in schimb.

Cel drag te cunoaste si te intelege foarte bine, deci nu va privi comoditatea ta ca pe un defect, ci va oferi neconditionat, pentru ca stie ca ai nevoie de iubirea sa la cote maxime. Altadata vei fi tu cel care va oferi cel mai mult, dar azi preferi doar sa primesti!

Horoscop 10 ianuarie 2019 SCORPION
Se arata o oportunitate noua in cariera, dar te cam ia prin surprindere, de parca nu esti pregatit sa iei o decizie rapida. Posibil sa fie nevoie de un raspuns foarte prompt din partea ta, daca accepti sau nu provocarea, dar ti-e putin frica sa schimbi macazul asa, pe nepusa masa.

Posibil sa fie vorba de un salariu mult mai motivant sau de alte stimulente care te atrag spre noua directie, dar ceva te face sa amani marile decizii, ori pentru ca nu esti foarte sigur de schimbare, in acest moment, ori pentru ca ai alte obligatii pe care nu le-ai dus inca la indeplinire.

Fa ordine in agenda ta de lucru ca sa te poti gandi si la aceasta varianta.

Horoscop 10 ianuarie 2019 SAGETATOR
Aveai o mare speranta in suflet si nu mai credeai ca ea se va materializa vreodata, dar iata ca intotdeauna merita sa visezi, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, visele tale prind contur si devin realitate.

Acelasi lucru simti si azi, cand ceva ce ai dorit de multa vreme, un vis pe care aproape ca l-ai uitat, se concretizeaza sub ochii tai, spre marea ta fericire.

Niciodata nu trebuie sa renunti sa speri si sa visezi ceva anume, chiar daca pare imposibil de atins, pentru ca vin momente, ca cele de azi, cand ti se ofera pe tava exact ceea ce doreai!

Horoscop 10 ianuarie 2019 CAPRICORN
O actiune inceputa mai demult, de la care aproape ca nu mai aveai nicio veste, ajunge finalmente la un nivel promitator, demn de a fi sarbatorit.

Niciodata nu e prea tarziu sa culegi roadele unor eforturi demult depuse, ca atare arunca o privire inapoi, pentru ca abia acum poti vedea unde ai ajuns.

Chiar daca o vreme nimic nu parea sa se mai schimbe sau sa se mai miste, iata ca rabdarea ta a dat roade si acum poti observa efectele excelente ale trecutului.

E ca si cum, dupa ani sau luni de munca, abia acum esti recompensat pentru cele facute candva, deci uita-te si inapoi, caci a venit vremea dobanzilor si a dividendelor!

Horoscop 10 ianuarie 2019 VARSATOR
Te simti blocat intr-o situatie neclara cu privire la bani, dar azi se poate ivi de undeva o solutie, cum ar fi obtinerea unei amanari in plata datoriilor, o scutire de obligatii financiare sau obtinerea unui credit prin care iti poti acoperi niste cheltuieli stringente.

Parca simti si tu ca mai respiri un pic dupa o perioada in care ai stat cu sufletul la gura, numarand fiecare banut din portofel, dar aceasta calmare a spiritelor are un efect relaxant asupra ta.

Cat timp erai atat de obsedat de problemele banesti, nici nu respirai, dar acum lucrurile se mai linistesc, esti la final de stres, deci cere si accepta ajutor sau sfaturi de la altii!

Horoscop 10 ianuarie 2019 PESTI
O relatie in care esti foarte implicat, indiferent de planul in care se dezvolta, trece printr-un moment sensibil in care ar fi nevoie de toleranta si rabdare.

Inainte de a lua o decizie cu privire la directia spre care trebuie sa pornesti, e bine sa arunci o privire inapoi, la tot ce ati cladit impreuna pana in acest punct, ca sa-ti dai seama ce merita dus mai departe si ce trebuie modificat.

Un conflict profesional mai vechi, o neintelegere intre prieteni, o cearta intre soti pot fi echilibrate cu succes acum daca reevaluezi totul cu sinceritate si dorinta de schimbare in bine. Nu abandona: doar repara!
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img