vineri, 29 martie, 2024

Horoscop 10 mai

Distribuie:

Publicat:

Berbec – Lucrurile au capatat un ritm alert care te ia prin surprindere. Invata sa te adaptezi. Fa schimbari, reactioneaza spontan, pentru ca acum conteaza sa fii prompt in decizii. Daca ceri timp de gandire sau amani s-ar putea sa pierzi sansa. Acum ai ocazia sa-ti atingi obiectivele.

Taur – Ai nevoie de liniste pentru a te concentra asupra planurilor personale. Gaseste un loc izolat pentru a te putea concentra asupra problemelor care te preocupa. Cauta o biblioteca, o casa la tara sau stai inchis in camera ta.

Gemeni – Ai facut parte, o vreme, dintr-o echipa bine inchegata in care ai jucat si tu un rol important. Fiecare si-a pus in joc valorile, talentele, ideile, si roadele incep sa se arate. Tu ai adus aici o contributie grozava de idei creative, de solutii interesante, dar in acelasi timp ai acceptat cu bucurie si ideile altora. V-ati pus la un loc, fiecare, propria investitie de energie, si acum sarbatoriti, laolalta, victoria. A fost o activitate de calitate, care are acum rezultate dintre cele mai bune. Va felicitati unii pe altii, recunoscandu-va sincer si reciproc influenta si contributia.

Rac – Ar fi doua directii la fel de interesante catre care ai o atractie deosebita, dar totusi nu le poti duce pe amandoua la capat cu succes. Cel mai greu va fi sa alegi planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care dai azi dovada, pentru ca e foarte posibil sa faci o alegere acum, dar sa ramai cu gandul la cealalta intrebandu-te intruna ce-ar fi fost daca o alegeai.

Leu – Ca sa ai o zi de succes, alege-ti cu grija spatiul in care iti desfasori activitatea, deoarece reusita zilei depinde enorm de anturajul in care te afli. Daca nimeresti printre oameni tristi, impovarati de griji si lipsuri, e absolut firesc sa te influenteze si pe tine in acelasi mod, alunecand spre o zona sumbra din punct de vedere emotional. Dar daca ai norocul sa te inconjori de oameni veseli, tonici, care vad intotdeauna partea buna a lucrurilor, atunci toate iti vor merge de minune!

Fecioara – Privesti spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensa nerabdare si entuziasm. Daca ai putea sa-ti pastrezi acest tonus pana la capat, roadele pe care le astepti se vor ivi si mai repede, deoarece reusita acestui plan depinde enorm de resursele pozitive pe care le investesti. Alunga orice urma de suspiciune sau de teama.

Balanta – Nu te simti bine in compania in care te afli azi. Ori ai nimerit intr-un mediu ostil, in care planeaza neincrederea, ori printre straini cu care nu reusesti sa gasesti nici un subiect comun de conversatie. Mai bine stai retras, fara sa incerci sa discuti din lipsa de alta preocupare, nici sa le fii lor pe plac. Relatiile vor fi dificile si obositoare.

Scorpion – Relatia cu autoritatile sau cu sefii sunt dificile si incerci sa te porti cu manusi. Dai numai peste oameni cu capsa pusa care ori te cearta de la orice, ori iti strica tie toate planurile doar pentru ca ii prinzi intr-o pasa proasta. Alege cu grija tonul, imprejurarea, stilul de abordare al acestor persoane, daca ai de a face cu ele, ca nu cumva sa le deranjezi cu ceva.

Sagetator – Banii s-au cam dus pentru ca ai fost neglijent. Te-ai lasat ispitit de capricii inutile si, cand calculezi cu ce ai ramas, nu ai prea multe motive de bucurie. Resursele financiare s-au subtiat simtitor si nici nu se intrevede deocamdata vreo ameliorare, dar in loc sa cheltuiesti in nestire, priveste la cei deja afectati de criza in jur si invata si tu ceva de la acestia.

Capricorn – Contactul cu strainii este anevoios, nu neaparat pentru ca ar exista un blocaj de comunicare la mijloc, ci pentru ca nimeresti intr-un mediu de persoane care uita de bunele maniere. Ai grija cu ce oameni incerci azi sa stai la discutii, pentru ca cei needucati, galagiosi sau orgoliosi nu sunt usor de suportat si vor avea atitudini neplacute pentru o persoana mai sensibila, asa ca tine. Alege-ti atent tovarasii si interlocutorii, ca sa nu-ti strici ziua incercand sa le intri tu lor in gratii.

Varsator – Vei reusi sa imbini perfect utilul cu placutul in activitatile de care te ocupi astazi, dar intr-un final te vor bucura mai mult roadele materiale decat satisfactia muncii implinite. Aici isi spune cuvantul latura ta materialista, deoarece esti mai motivat de eventualele castiguri financiare decat de bucuria pe care o citesti pe chipurile celor carora iti dedici eforturile. Nu ajunge un zambet sau un multumesc, oricat de sincere ar fi, ci vrei sa si primesti ceva in schimb.

Pesti – Iubirea e cel mai dulce balsam al acestei zile, pentru ca nu mai conteaza ce se intampla pe alte planuri ale vietii tale daca inima ta este plina de emotii pozitive. Tot ce simti e la apogeu, emotiile dau in clocot. Poti fi indragostit de un loc, de o stare de lucruri sau de o persoana, nu are importanta, pentru ca investesti aceeasi pasiune in ceea ce iti place atat de mult. Te simti rasfatat de tot ceea ce este in inima ta si gasesti peste tot un detaliu cat de mic care sa te incante la maximum, potrivit huff.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img