joi, 28 martie, 2024

Horoscop 12 ianuarie – Este sansa acestor nativi sa se faca remarcati

Distribuie:

Publicat:

Berbec 
Ai stat mult timp ca pe ghimpi in asteptarea unui eveniment de care depinde linistea ta sufleteasca. Iata-l ca se apropie, il vezi tot mai bine conturat la orizont, dar emotia creste si mai tare cand vezi cat de putin mai ai pana la implinirea acelui vis.

Nu te culca, totusi, pe laurii victoriei, chiar daca e doar o chestiune de zile pana ce totul va deveni realitate, ci continua sa lupti pentru visul tau cel mare. Macar ai garantia ca e prin preajma, dar nu trebuie sa reduci ritmul dupa care ai construit totul pana acum. Foarte curand vei cunoaste fericirea!

Taur 
Cariera este motivul celor mai mari griji, pentru ca se apropie un eveniment pe care nu stii foarte clar cum il vei gestiona. Desi detii toate resursele, calitatile, cunostintele pentru a-i face fata cu brio, totusi exista undeva un ghimpe infipt in inima ce nu te lasa sa gandesti totul pozitiv.

Te temi, te framanti, iti pui tot felul de intrebari cu tenta pesimista, ceea ce nu ar trebui sa caute la o fire puternica, asa cum esti tu! Adu-ti aminte de momente in care te-ai descurcat de minune, chiar si cand a fost mai greu de atat! Daca atunci ai putut, poti si acum, deci lasa frica deoparte!

Gemeni 
Astepti o aprobare sau un document oficial care sa-ti asigure evolutia spre etapele viitoare. Fara acea semnatura, nu poti trece mai departe, ci depinzi de ea, altfel risti sa mergi pe o cale ilegala sau incorecta care, mai devreme sau mai tarziu, se va impotmoli cumva.

Fa tot posibilul sa obtii acel act de care depinde succesul unei afaceri, ca sa nu investesti inutil bani, energie si timp intr-o directie care nu este sustinuta de legi clare. Nici nu stii cum te trezesti cu vreo sanctiune daca ignori aspectul legal al planurilor incepute, deci nu bajbai pe cai nesigure!

Rac
Ziua este incitanta si iti ofera tot felul de provocari. Esti cuprins de un elan nou, care nu te reprezinta de obicei. Ori tocmai ti s-au aprins calcaiele dupa cineva si vrei ca relatia voastra sa evolueze mai repede spre un nivel superior, ori e doar o dorinta fantastica de a incepe un drum nou, pe care inainte nu aveai curaj sa pornesti.

Energia care te copleseste scoate la iveala trasaturi pe care nici tu nu stiai ca le ai: incredere, curaj, tarie de caracter, pe care trebuie sa le pui in joc pentru a ajunge la scopul ales.

Leu 
Parca ai fi undeva la o rascruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simti inca atasat, iar celalalt duce spre o cale complet noua care nu stii clar ce aduce, tocmai de aceea stai in cumpana: catre care sa iti indrepti atentia?

Nu ai dori sa renunti la ceea ce te leaga de trecut (amintiri, lucruri certe pentru care poti baga mana in foc, realitati solide), dar te atrage totodata foarte mult si noutatea, constient ca trebuie sa mergi mai departe, orice ar fi. Trebuie sa alegi, dar decizia e dificila.

Fecioara 
Iubirea e ca un joc adolescentin care te face sa te simti bine, eliberat de orice griji si inhibitii. Un vis dulce se naste in cuplul vostru si va apropie si mai mult. Surprizele de ordin sentimental pot aparea de oriunde, dar, pentru a avea parte de ele, trebuie sa profiti de orice ocazie de a cunoaste oameni si de a socializa.

Nici nu stii de unde descoperi privirea unei persoane atragatoare indreptata catre tine in cel mai neasteptat loc, totul e sa fii deschis sa incerci. Atmosfera idilica de azi este prielnica unei noi iubiri.

Balanta 
Esti in centrul atentiei, inconjurat de prieteni si colegi care au numai cuvinte de lauda la adresa ta. Ai reusit sa atingi un scop de care esti mandru si simti nevoia sa-ti impartasesti bucuria alaturi de cei care tin cu adevarat la tine.

Se aduna multa lume in jurul tau la succes si esti magulit de toata atentia aceasta! Daca apare si motiv de petrecere, cu atat mai bine pentru tine, deoarece la asemenea succes se aude si veste de distractie. Poti spune ca toate iti merg bine si entuziasmul celor din jur te stimuleaza sa tintesti si mai departe!

Scorpion 
Din discutii se nasc cele mai bune solutii, de aceea merita sa vorbesti despre problemele care te preocupa cu cat mai multe persoane, pentru ca ideile diverse stau la baza unei victorii de toata frumusetea. Norocul zilei e diversitatea oamenilor, deci nu cauta compania celor care iti seamana, ci a celor cat mai diferiti de tine.

Si tu le poti oferi lor idei interesante, si ei iti pot deschide ochii spre cu totul alta viziune decat credeai ca exista, ca atare nu evita mediile cat mai pestrite si mai aglomerate.

Sagetator
Toate iti merg de minune datorita oamenilor cu care faci azi echipa. Gasesti de fiecare data partenerii potriviti, care iti seamana sau au aceleasi interese ca si tine, si cat timp vasliti impreuna in acelasi sens, nu ai motive de nemultumire.

Pentru a avea o zi de succes in ceea ce-ti propui, trebuie sa-ti gasesti mai intai colaboratorii de nadejde iar azi ai toate sansele sa atragi alaturi de tine exact oamenii perfect compatibili stilului tau de a fi, dar si scopurilor propuse. Parca ati fi din acelasi aluat, incat nici tie nu-ti vine a crede cum de v-ati gasit!

Capricorn
Cine este cu adevarat alaturi de tine daca nu cei dragi din familie? Ajunge sa le ceri ajutorul si ei vor fi acolo langa tine oricand, neconditionat si cu inima deschisa. Vestile care vin de la cei dragi sunt motiv de fericire si simti nevoia sa le transmiti si tu mai departe altora.

Exista un schimb excelent de emotii, de sentimente, de sprijin intre voi, ceea ce leaga si mai mult relatia. Orice plan desfasurat impreuna, umar la umar, evolueaza excelent, pentru ca formati o echipa bine sudata.

Varsator 
Ai nevoie de cineva care sa-ti stea alaturi, care sa nu te judece si sa-ti arate o imensa intelegere intr-un moment in care suportul moral conteaza foarte mult. Exista o astfel de persoana aproape, care va sti sa te asculte cu rabdare si sa-ti ofere cel mai eficient sfat.

Iti povesteste, practic, din experienta sa de viata deoarece a trecut si el prin momente similare, si astfel iti arata ca totul trece in cele din urma, semn ca nu are rost sa suferi si nici sa te agiti, pentru ca toate au o rezolvare mai devreme sau mai tarziu.

Pesti 
Nu te lasa pacalit de imaginea matura si sobra a persoanei cu care discuti azi chestiuni arzatoare. In spatele acestei masti se poate afla un dusman care poate interveni negativ in planurile tale.

Nu toti cei care iti inspira incredere la prima vedere sunt cu adevarat demni de respect, deci trebuie sa-l cunosti mai bine pe cel din fata ta pentru a-i afla adevaratul caracter. Intr-un moment cheie va iesi la iveala, de aceea e bine sa-l treci prin cat mai multe probe inainte de a lega prietenii cu acesta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img