marți, 19 martie, 2024

HOROSCOP 13 Februarie: Gemenii trebuie sa se abtina de la a face comentarii rautacioase azi

Distribuie:

Publicat:

Berbec

Ceva drag tie se apropie de sfarsit deci trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca nu te vei mai bucura de aceasta senzatie placuta multa vreme. Tot ce-i frumos se incheie, la un moment dat, vei ramane cu amintirile placute, cu trairile acumulate, dar trebuie totusi sa te detasezi si sa treci mai departe fara a te crampona de senzatii. Nimic nu-i vesnic: nici iubirea, nici fericirea, nici vacanta, deci de maine te vei gandi la aceste placeri cu jind, cu dor, cu nostalgie, dar multumit ca ai avut parte de ele.

Taur

Nu incerca sa repari azi problema in care esti deja prins de ceva vreme, pentru ca azi nu detii toate resursele necesare unui succes deplin. In ciuda eforturilor depuse, lucrurile se complica si mai mult si practic consumi inutil energia investita intr-un plan fara prea multi sorti de izbanda. Opreste-te un pic din acest film de actiune si permite-ti o zi de ragaz pentru a medita asupra lucrurilor. Daca nu insisti sa termini totul acum, vei incepe sa descoperi aspecte noi, care erau demult acolo, dar din cauza stresului, nu puteai sa le vezi. Esti obosit, deci mai degraba ti-ai lua o zi de vacanta, in care sa nu faci nimic, pentru ca oricum nu-ti prea iese.

Gemeni

Nu te grabi sa-ti exprimi azi parerea cu privire la o chestiune care nu a ajuns inca la un nivel clar de intelegere. E posibil sa mai apara detalii suplimentare si, daca ai spune acum concluzia la care ai ajuns, ai scapa din vedere o serie de aspecte care inca nici nu s-au petrecut. Amana marile decizii pe altadata, pentru ca azi ai o viziune incompleta asupra evenimentelor. Inca se mai pot schimba unele lucruri care, momentan, stau pe loc si vei regreta ca te-ai grabit asupra primei idei la care ai ajuns. Mai chibzuieste!

Rac

Uneori norocul vine din doua directii diferite si nu stii ce sa alegi si exista aceasta posibilitate si astazi: sa fii in fata unei decizii in care, orice ai alege, tot bine ar fi, ca atare poti lasa un pic lucrurile si la voia intamplarii. Daca un lucru n-a mers bine prima oara din cauza unui mic ghinion, acum ar putea iesi excelent, pentru ca ai parte de a doua sansa! Profita de ocazie pentru ca totusi, ulciorul nu merge de multe ori la apa. Daca ti se ofera a doua oara, nu trebuie s-o ratezi, ca totusi nimic nu merge vesnic! Daca nici de data aceasta nu-ti iese, atunci e greu de crezut ca esti atat de baftos incat sa apara si a treia oara!

Leu

Daca vezi ca planurile facute pentru azi nu inainteaza orice ai face, nu insista. Schimba imediat macazul spre o alta activitate, care ar putea avea rezultate mult mai bune. Te simti blocat intr-un punct mort din care nimic nu se mai urneste, dar, decat sa pierzi vremea cautand explicatii, mai bine ai renunta, deocamdata, la tot, si te-ai apleca asupra altor proiecte de care nu ai avut timp inainte. Cand o usa ti se tranteste in nas, undeva, sigur se deschide o fereastra in alta parte si trebuie sa profiti imediat de alternativele pe care le ai la dispozitie.

Fecioara

Este o zi amuzanta in care ai chef de distractie si nu prea iei nimic in serios. Te comporti ca un copil pus pe sotii la orice. E nevoie si de astfel de atitudini vesele, pentru ca nu are rost sa te impovarezi cu probleme si griji, fiindca orice piedica ar putea fi depasita mult mai usor daca o privesti cu zambetul pe buze si cu un dram de umor. Veselia ta va molipsi si pe altii si vei vedea ce bine se aseaza toate atunci cand ai o atitudine pozitiva orice ar fi.

Balanta

Descoperi efectele unei minciuni din care ai avut si tu foarte mult de suferit. Poate intuitia ti-a atras atentia asupra acestor fisuri dar cineva s-a jucat cu increderea ta si te-a manipulat in asa fel incat sa obtina ceva de pe urma credulitatii tale. Acum te trezesti la realitate si iei masuri, dar esti dezamagit ca te-ai lasat dus de nas, iar singura ta consolare e faptul ca ai banuit totusi ceva, chiar daca ai mers mai departe, blocat in minciuna celuilalt.

Scorpion

Prietenii sunt cei mai importanti in planurile tale de azi si iti place sa stai de vorba minute in sir, pentru ca aveti un subiect care va leaga. E o bucurie sa-i vezi ca te completeaza in permanenta, ca iti sar in ajutor ori de cate ori ai nevoie si ca tin cu tine orice ai face. Comunicarea merge struna azi, orice activitate intelectuala te are printre favoriti iar talentul tau de a te adapta in orice mediu iti vor asigura succesul ori de cate ori intri intr-un colectiv nou unde vei cuceri usor pe oricine.

Sagetator

Esti mult mai atras de spiritualitate, ca atare vei profita de aceasta zi pentru a te dedica sufletului intru totul. Orice isi doreste acum spiritul tau, ii vei oferi cu generozitate, fie ca e vorba de lectura, de odihna, de calatorii cu tenta religioasa, de o anumita hrana a trupului sau a sufletului, pentru ca simti ca acest tratament te ajuta sa te purifici si sa-ti reincarci bateriile. Simti ca ai o conexiune mai speciala cu cele sfinte acum, si vrei sa te apleci prioritar asupra acestor nevoi intime. Nu te astepta ca lumea sa ti le si inteleaga!

Capricorn

Nu are rost sa alimentezi disputele care risca sa se mai incinga in jurul tau, chiar daca ai avea si tu multe de zis. Cea mai buna solutie este toleranta, ca atare prefa-te ca nu vezi si nu auzi nimic care sa te enerveze. Nu merita sa-ti strici buna dispozitie cu cine stie ce conflict nesemnificativ. Lasa marile confruntari de idei si de forte pentru o alta zi, cand ambitia si dorinta de a castiga isi vor gasi locul. Dar nu aici si nu acum!

Varsator

Intalnesti azi o persoana ce va juca un rol cat se poate de concret in planurile care te preocupa. Intervine cu o mana de ajutor, nu doar cu un sfat sau o incurajare. Detine o solutie materiala la problema ta, deci asculta-l cu luare aminte. Ai multe de invatat de la el, deci fa tot posibilul sa-i castigi si sa-i mentii prietenia, pentru ca te va salva in cele mai dificile momente. Te vei bucura multa vreme de sfaturile sale de acum, deci tine-le minte si foloseste-le ori de cate ori ai nevoie.

Pesti

Te supara mult atitudinea recalcitranta a unui prieten care e pus pe harta si ridica tonul la oricine. Nu meriti tu asemenea tratament, cand te porti cu el calm si prietenos, dar din pacate nu ai parte de tovarasi de discutie prea amabili. Nervozitatea se resimte in orice gest, in orice cuvant, incat presimti ca se vor declansa animozitati grave, ca atare cel mai bine ar fi sa nu torni gaz pe foc, ci sa incerci sa taci si sa suporti pe cat posibil, chiar daca nu esti genul, cu speranta ca tacerea ta va dezamorsa bomba!

Sursa: teotrandafir.com

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img