miercuri, 17 aprilie, 2024

Horoscop 13 septembrie 2019. O zodie va fi maine extrem de intuitiva

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 13 septembrie 2019 Berbec
Berbecii au sansa de a rezolva o problema care le sta de multa vreme pe suflet. Poate fi ceva legat de o fosta iubire, un conflict dureros din familie sau o greseala facuta unui prieten bun. Cert este ca, in orice situatie, va trebui ca nativii din aceasta zodie sa renunte la orgoliu si sa-si asume intreaga responsabilitate, chiar daca, pe alocuri, au sentimentul ca nu sunt doar ei vinovati. Capitolul merita incheiat cu orice pret.

Horoscop 13 septembrie 2019 Taur
Faptele conteaza, nu vorbele, iar Taurii inteleg asta mai bine ca oricine. Este si motivul pentru care nativii din aceasta zodie promit rar lucruri, dar, atunci cand o fac, poti fi sigur ca se vor tine de cuvant. Pe cat de ambitiosi, pe atat de entuziasmati, Taurii ar face bine totusi sa-si deschida sufletul la lucrurile importante care tin de relatia de cuplu sau familie, altfel ar putea parea singuratici. Vesti bune cu privire la bani, spre seara. Insa atentie la cheltuieli!

Horoscop 13 septembrie 2019 Gemeni
Gemenii ar putea descoperi raspunsul la o intrebare care ii macina de mult. De fapt, adevarul este ca au stiut dintotdeauna ce trebuie facut, insa au refuzat sa priveasca realitatea in fata, preferand iluziile de moment. Partea buna este ca, odata recunoscuta, problema se va rezolva de la sine. E o lectie pretioasa despre dragoste si adevar, care ii va scuti pe nativii din Gemeni de multa suferinta, pe viitor.

Horoscop 13 septembrie 2019 Rac
Pentru Rac, maine e o zi buna daca vrei sa spui cuiva cum te simti cu adevarat. Este o perspectiva neplacuta aceasta sinceritate, deoarece nici nu esti sigur cum te simti cu adevarat uneori, dar ar fi foarte benefic pentru tine sa faci acest lucru. Pe de alta parte, maine este si o zi cu adevarat minunata pentru a invata tot felul de lucruri de la alti oameni. Actionati cu intelepciune. Pe plan financiar sunteti destul de norocos maine.

Horoscop 13 septembrie 2019 Leu
Leul este maine un individ sensibil si profund, si chiar nu trebuie sa-ti fie frica de rezultat. Persoana potrivita va cauta aceste raspunsuri, nu ar trebui sa alungi pe nimeni maine. Chestia este ca aceasta persoana stie deja, dar vrea doar sa auda cu propriile tale cuvinte. Este foarte frumos sa spui cuiva ce simti, cu toata sinceritate. Este in primul rand bine pentru tine si apoi pentru oricine altcineva.

Horoscop 13 septembrie 2019 Fecioara

Fecioara are multe de spus si de multe ori este destul de clar ca vorbesti serios. Cu toate acestea, exista unele alte intentii pe care s-ar putea sa nu le constientizezi pe deplin, iar acestea vor fi expuse altora maine. Poate ca, daca esti dispusa sa si asculti, s-ar putea sa inveti ceva. Pe seara veti simti o neliniste in privinta unui eveniment, dar cu rabdare si cumpatare veti trece peste o situatie cu probleme.

Horoscop 13 septembrie 2019 Balanta
Veti primi o veste foarte importanta de la o persoana cu care nu ati mai vorbit de foarte mult timp. Faptul ca a trecut o buna perioada de vreme in care nu ati mai comunicat inseamna o multime de lucruri de care nu stiati si pe care trebuie sa le aflati. La randul vostru, veti povesti toate lucrurile prin care ati trecut. Aceasta intalnire va va schimba starea de spirit si va va aduce o mica doza de fericire.

Horoscop 13 septembrie 2019 Scorpion
In general, voi stiti mai multe lucruri despre oamenii din jurul vostru decat stiu ei despre voi. Asadar, veti avea parte o surpriza, maine, cand veti face o mare descoperire despre unul dintre prietenii vostri. Este momentul in care va puteti demonstra loialitate sau o puteti da in bara. Poate fi vorba despre un test asa ca ganditi-va foarte bine inainte de a imprastia zvonul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img