vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop 14 noiembrie – O zodie primeste critici de la toata lumea

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 14 noiembrie 2018 BERBEC
Vestile care sosesc de departe te ingrijoreaza, te pun pe ganduri sau te fac sa pierzi increderea ca planurile pe care ti le-ai facut inainte mai au sorti de izbanda. Nici calatoriile nu sunt de bun augur astazi, incat ar fi bine chiar sa le amani pe altadata.

Ceva nu functioneaza conform planurilor, poate traficul e motiv de stres, poate masina iti creeaza probleme sau ceea ce ar fi trebuit sa te astepte la destinatie lasa mult de dorit, incat deplasarile acestei zile sunt motiv de dezamagire profunda. Daca le poti lasa pe altadata, reprogrameaza-le fara sa stai pe ganduri.

Horoscop 14 noiembrie 2018 TAUR
De unde nici nu te astepti, apar azi cele mai eficiente sfaturi sau solutii, ca atare nu insista sa te descurci singur orice ar fi. Apeleaza la ceilalti, cere ajutorul, suna un prieten, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele.

Colaborarea si dialogul merg ca pe roate azi si poti afla mai clar cati prieteni de nadejde ai alaturi, care, la nevoie, ar sari in ajutorul tau.

Si tu ai face la fel pentru ei, fara indoiala, dar nu uita sa le multumesti pentru contributia lor, pentru ca ei participa cu inima deschisa in rezolvarea problemelor tale, fara a astepta nimic in schimb. Asta e prietenia adevarata!

Horoscop 14 noiembrie 2018 GEMENI
Construiesti un proiect cu mult entuziasm si cu incredere absoluta in reusita finala, dar nu la fel de optimisti sunt cei care privesc de pe margine initiativa ta. Unii se indoiesc ca esti pe drumul cel bun, altii critica ne nedrept eforturile tale, deci cel mai bine, in asemenea situatie, ar fi sa-ti vezi de drum fara sa mai asculti parerile altora care mai mult te trag inapoi.

De data aceasta nu mai esti la fel de atent la comentariile de pe margine, ci te concentrezi asupra telului tau, trecand peste piedici, refuzuri sau suspiciunile pe care le citesti in ochii celor care te urmaresc.

Horoscop 14 noiembrie 2018 RAC
Nu te lasi furat de iluzii, asa cum te-ar incuraja cei din jur, pentru ca tu privesti lucrurile cat se poate de lucid, doar prin prisma ratiunii. Chiar daca unii iti vor reprosa ca nu ai curaj sa visezi si ca te bazezi numai pe realitate, esti de parere ca e mai sanatos sa pastrezi contactul cu realitatea si sa nu construiesti castele de nisip.

Vor veni si momente cand vei lasa fantezia sa zburde in voie, dar nu si azi, cand respingi povestile aiuristice ale companionilor tai care viseaza lucruri imposibile. Le-o spui cu un dram de severitate incat le-ai putea taia creanga de sub picioare.

Horoscop 14 noiembrie 2018 LEU
Te bucuri de protectia unei persoane importante si daca reusesti sa ramai favoritul sau, ai toate sansele de a-ti implini un mare tel cu ajutorul acesteia. E o celebritate locala, o personalitate de vaza, un nume intr-un domeniu in care tu inca mai ai de invatat, dar faptul ca te accepta alaturi, te avantajeaza.

Ai multe de invatat, dar poti si profita de faptul ca numele tau e asociat cu renumele acestuia. Daca l-ai cucerit cu ideile tale, cu modul tau de a fi, atunci vei avea multa vreme de acum inainte de castigat de pe urma legaturii voastre.

Horoscop 14 noiembrie 2018 FECIOARA
Desi te apropii cu mari rezerve de un grup de persoane, vei descoperi din partea lor o reala bunavointa de a te accepta printre ei. Esti primit cu bratele deschise intr-un colectiv fata de care, initial, nu simti ca ai avea vreo afinitate, dar, dupa ce te vei obisnui.

Te vei integra perfect in acest mediu incat vei avea impresia ca esti de aici de o viata! Daca cineva te invita sa te alaturi unui grup nou, nu refuza! Poti gasi aici exact ce aveai nevoie: prieteni noi, interlocutori interesanti, tovarasi de afaceri.

Nu esti prea sigur pe sentimeHoroscop 14 noiembrie 2018 BALANTA
ntele persoanei iubite, desi ti le arata cat poate de des si cat mai vizibil, dar tu tot te indoiesti. Ai poate unele motive de suspiciune ca nu e chiar atat de sincer pe cat vrea sa para, dar nu cumva e si o forma de egoism din partea ta?

Poate astepti doar de la el semne de afectiune si dovezi de iubire, dar tu nu prea stii sa oferi ceva similar inapoi. Inainte de a-i reprosa ca nu te iubeste sau nu stie sa se poarte, gandeste-te la comportamentul tau.

S-ar putea ca tu sa fii in toane rele si sa vezi in jur doar probleme, dusmani si pericole, si il gasesti pe cel drag vinovat de toate acestea.

Horoscop 14 noiembrie 2018 SCORPION
Nu te baza pe o singura sursa de bani in totalitate, pentru ca nici nu stii cand izvorul respectiv seaca si ramai… lefter. Cel mai bine e sa dramuiesti cu prudenta resursele de venit, fara a le crede infinite.

Nimic nu tine vesnic, nici bunastarea, nici bogatia, ca atare nu te increde in totalitate ca daca acum robinetul curge fara intrerupere, o va tine asa tot timpul. Daca vezi ca incep sa apara hopuri in primirea anumitor bani, e un avertisment ca trebuie s-o lasi si tu mai moale cu unele capricii financiare, abuzuri si cheltuieli inutile.

Horoscop 14 noiembrie 2018 SAGETATOR
Primesti o informatie care are un rol stimulativ asupra ta. Iti da alt chef de actiune, de implicare, iti amplifica sperantele ca nu mai e mult pana ce vei ajunge la un anumit tel, deci nerabdarea ta creste cu fiecare clipa care te apropie de acel moment de varf.

Omul care iti apare azi in cale si fata de care simti o anumita atractie sau afinitate, poate deveni, de acum inainte, un prieten de nadejde care intotdeauna va avea pentru tine un sfat bun, o solutie salvatoare sau o vorba de incurajare la greu. Tine-l alaturi de tine cat mai mult, pentru ca iti vrea binele!

Horoscop 14 noiembrie 2018 CAPRICORN
Porneste cu incredere in sensul pe care tocmai l-ai ales, convins ca ai facut cea mai buna alegere si ca, la capat, te asteapta adevarul. Poate e un demers cu implicatii juridice, oricum, scopul catre care te indrepti este acela de a face lumina si a arata care e realitatea.

Azi, adevarul are cele mai mari sanse sa iasa la lumina, si, daca acesta este telul tau suprem, lupta cu toate armele pentru a-l obtine si a-l arata lumii. Daca tu nu te simti cu musca pe caciula cu nimic, ai toate sansele sa-ti demonstrezi nevinovatia si de a-i demasca, in schimb, pe cei vinovati.

Horoscop 14 noiembrie 2018 VARSATOR
Timpul care trece nu e risipit, ci dimpotriva, simti ca fiecare ora mai pune o caramida la proiectul la care muncesti de ceva vreme. Apreciezi mult orele pe care le folosesti in beneficiul unei actiuni care evolueaza bine, dar esti constient ca lucrurile cele mai bune se cladesc incet.

Nu are rost sa pretinzi rezultate imediate, deci ai rabdare si accepta ritmul in care timpul se scurge, pentru ca se va dovedi a fi in favoarea roadelor finale. Daca te-ai grabi, ai sari peste unele etape sau ai consuma timpul fara rost, si va veni o zi in care vei regreta ca l-ai lasat sa scurga inutil. Valorifica fiecare clipa la maximum!

Horoscop 14 noiembrie 2018 PESTI
Inima ta plange pentru ca nu se simte inteleasa. Probabil iubirea nu e, azi, la nivelul sperat, ci ai impresia ca cel pe care tu il iubesti nu raspunde la fel sentimentelor tale, sau nu este deloc prin preajma cand il chemi si astfel singuratatea pune stapanire pe tine.

Incearca sa nu ramai singur intr-o astfel de zi, chiar daca persoana draga nu este aproape, ci aduna alte persoane cu care te simti bine alaturi. Vei vedea ca vei depasi foarte bine lipsa cuiva drag inlocuindu-l cu altcineva sau altceva…

Chiar si o floare sau un animalut poate umple golul creat de plecarea cuiva drag deci cauta sa aduci altceva in loc, ceva la fel de important pentru sufletul tau.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img