marți, 19 martie, 2024

Horoscop 15 iulie 2017. Taurii se pot casatori, iar Pestii primesc cadouri

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 16 iulie 2017 – Berbec

Poti ajunge la concluzii periculoase pentru stabilitatea relatiilor importante, din cauza unor impresii gresite, carora le dai prea multa importanta.

 

Horoscop 16 iulie 2017 – Taur

Viteza cu care se deruleaza situatiile complicate te poate conduce la deruta si la dorinta de a taia raul de la radacina, fara sa stii exact care este acel rau.

 

Horoscop 16 iulie 2017 – Gemeni

De la o persoana importanta pentru echilibrul tau vProgramate (37)ine provocarea zilei si va trebui sa ii faci fata, cu eleganta si ceva mai multa bunavointa.

 

Horoscop 16 iulie 2017 – Rac

Conteaza foarte mult motivele pentru care te vezi superior celorlalti, pentru ca pe baza lor judeci persoanele din jur si ajungi la concluzii ciudate.

 

Horoscop 16 iulie 2017 – Leu

De la tine poate veni o atitudine nepotrivita, care inflameaza un conflict mai vechi sau duce la aparitia unuia nou, care ii va surprinde si pe cei din jur.

 

Horoscop 16 iulie 2017 – Fecioara

Ai foarte putin control asupra situatiilor care te pot supara, dar asta nu inseamna ca vei fi scutit de efortul de a observa ce se petrece si de a propune solutii inteligente.

 

Horoscop 16 iulie 2017 – Balanta

Poti ajunge la controverse acide astazi cu partenerul de cuplu sau cu o alta persoana importanta pentru tine. Solutia nu e usor de gasit, dar merita sa faci un efort.

 

Horoscop 16 iulie 2017 – Scorpion

Exista riscul sa te amagesti, desi nu iti sta in fire, din cauza unor situatii pe care nu mai vrei sa le suporti asa cum se prezinta acum.

 

Horoscop 16 iulie 2017 – Sagetator

Ai in fata o zi ciudata, cu numeroase momente in care numai cu mintea limpede vei putea intelege ceva din reactiile celorlalti, ca sa poti media un conflict sau mai multe.

 

Horoscop 16 iulie 2017 – Capricorn

Atmosfera de razboi din familie te ajunge din urma, oricat ai incerca sa fugi de ea. Astazi se anunta o noua lupta si nu te va intreba nimeni daca esti pregatit.

 

Horoscop 16 iulie 2017 – Varsator

Iti complici singur viata in numele unor valori pe care acum le consideri esentiale pentru viitorul tau. Tine cont de faptul ca maine ai putea imbratisa alte valori, care sa le contrazica pe cele de azi…

 

Horoscop 16 iulie 2017 – Pesti

Ai sansa de a iesi nesifonat dintr-o situatie complicata, cu conditia sa arati disponibilitate de a iesi din starea de conflict.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img