vineri, 29 martie, 2024

Horoscop 15 mai – Atunci cand exista chimie intre doi oameni, nimic altceva nu mai conteaza

Distribuie:

Publicat:

Atunci cand exista chimie intre doi oameni, nimic altceva nu mai conteaza

Un simplu schimb de priviri e suficient pentru ca ambii parteneri sa inteleaga ca-si doresc acelasi lucru. Iar asta, dupa toate standardele, e definitia dragostei.

Horoscop 15 mai 2019 Berbec
Berbecii ar face bine sa se desprinda de fantomele trecutului. Ce a fost nu mai poate fi schimbat. Oricat de simplu ar suna, doar prezentul conteaza, iar fiecare decizie va avea consecinte pe viitor. In orice caz, a sta captiv intr-un sentiment de regret nu este deloc o solutie buna. Pentru a te pregati de succes trebuie sa privesti inainte, nu inapoi. Daca simti nevoia de a discuta anumite probleme, nu ezita sa apelezi la un prieten apropiat. Daca asigura-te ca vei fi dispus sa auzi lucruri care poate nu iti convin.

Horoscop 15 mai 2019 Taur
Taurii simt ca au lumea la picioare. Un flirt nevinovat cu un amic scoate la iveala o chimie uimitoare – genul de relatie in care ambii parteneri se inteleg din priviri. Un simplu gest ar putea spulbera imediat aceasta prietenie, dand nastere la o aventura de neuitat. Nu lua in considerare gura lumii, unii vor spune lucruri doar pentru a se asigura ca dai gres. Daca instinctul iti spune sa mergi inainte, nu ezista nicio clipa.

Horoscop 15 mai 2019 Gemeni
Gemenii nu ar trebui sa uite incotro se indreapta si ce isi doresc cu adevarat. Altfel, toate eforturile risca sa fie in zadar. Ia-ti cateva clipe de liniste si gandeste-te daca ceea ce traiesti acum te multumeste. Daca nu, schimba totul fara regrete. Ai dreptul si posibilitatea de a-ti trai viata dupa propriile reguli. Nu sta captiv in destinul altora, te asteapta lucruri mari. Trebuie doar sa faci primul pas. Astazi.

Horoscop 15 mai 2019 Rac
Nu e o zi potrivita pentru a incepe proiecte noi, ceva te va impiedica sa le finalizezi in timp util. Dar e o zi perfecta sa faci planuri pentru buget si sa te gandesti la viitor. Daca ai propria afacere, azi se recomanda sa fiid e doua ori mai atent la noile contracte, inainte sa le semnezi. Ai grija, totusi, la cei care vin cu oferte de nerefuzat.

Horoscop 15 mai 2019 Leu
Toata atentia ta trebuie sa fie concentrata pe lucrurile mici. Destule de des acestea sunt chiar lucruile care decid viitorul. Profita de ziua care se anunta calma pentru a avea discutii cu superiorii ierarhici, obiectivele tale viitoare depind de aceste discutii. De obicei simti o mare presiune la astfel de dialoguri, dar astazi vor fi calme si linistite.

Horoscop 15 mai 2019 Fecioara
Nu uita sa traiesti in viata reala. Renunta la a sta cu ochii pe social media si cauta langa tine sansele unor noi prietenii. Seara asigura-te ca ai rezervat timp suficient familiei tale. Asculta ce au de spus rudele, chiar si partenerul de viata, mai ales ca e posibil sa afli lucruri care te vor ajuta foarte curand in luarea unor decizii.

Horoscop 15 mai 2019 Balanta
Nativii din Balanta vor avea parte, astazi, de un succes rasunator. Un proiect la care ati lucrat foarte mult timp si pentru care ati depus foarte multe eforturi va fi incheiat astazi, iar rezultatele vor fi pe masura muncii depuse. Astfel, va puteti lua o binemeritata vacanta, sa plecati intr-o croaziera sau sa va relaxati in aerul curat de la munte. Meritati toate aceste lucruri si depinde doar de voi cum veti alege sa sarbatoriti.

Horoscop 15 mai 2019 Scorpion
Scorpionii vor avea, astazi, o zi destul de complicata din punct de vedere emotional. Familia va avea nevoie de ajutorul vostru si, desi sunteti tentati sa refuzati, trebuie sa va amintiti ca aveti un rol de indeplinit. Pe plan sentimental exista riscul unui conflict cu persoana iubita, dintr-un motiv extrem de pueril. Incercati sa faceti un compromis si sa treceti peste acest episod neplacut. Riscati sa stricati o relatie care parea a avea un viitor frumos.

Horoscop 15 mai 2019 Sagetator
Sagetatorii se vor indragosti pana peste cap, astazi, dupa intalnirea cu o persoana pe care o considera minunata. Veti intra intr-o spirala, intr-o agitatie uriasa si veti face orice pentru a afla cine este aceasta noua aparitie care v-a dat viata peste cap. Daca toate lucrurile merg asa cum v-ati dorit, puteti incerca sa faceti urmatorul pas. Cine nu risca, nu castiga, nu-i asa?

Horoscop 15 mai 2019 Capricorn
Astazi, Capricornii primesc vesti incredibile. Este foarte probabil sa primesti o oferta pentru un nou loc de munca sau sa fii promovat la serviciu. Totul se dovedeste a fi mai profitabil decat te puteai astepta. Seara, incearca sa ramai relaxat sa sa te bucuri de toate aceste realizari. Savureaza-le impreuna cu cei mai apropiati prieteni si cu familia. 

Horoscop 15 mai 2019 Varsator
Varsatorilor le va fi testata, astazi, increderea. Fereste-te de noii oameni din viata ta, care par sa stie ce este mai bine pentru tine. Nu le urma sfaturile pentru ca vei avea probleme. De asemenea, la munca incearca sa fii la inaltime deoarece competitia este dupa usa. Respira adanc, fii constient de tot ce se intampla in jurul tau si incearca sa iei cele mai bune decizii. Seara, relexeaza-te cat mai mult posibil si evita suprasolicitarea.

Horoscop 15 mai 2019 Pesti
Pestii s-ar putea sa fie surprinsi de schimbari bruste. Unele care functioneaza in favoarea ta. De asemenea, este posibil ca un sef care ti-a trecut cu vederea abilitatile de prea mult timp sa te surprinda cu vestea ca tocmai ai fost promovat. Ca recompensa pentru noua realizare, este timpul sa mergi la magazin si sa cumperi acel ceva special pentru care ai economisit in ultima vreme.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img