marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop 16 mai 2019. Dragoste pusa sub semnul intrebarii

Distribuie:

Publicat:

Momente delicate in dragoste, pentru unele zodii. Sentimente ce pareau a fi de neclintit sunt puse sub semnul intrebarii. 

Nu ezita sa afli ce se intampla, cu adevarat, in sufletul partenerului de viata, chiar daca vei fi, la randul tau, ranit.

Horoscop 16 mai 2019 Berbec
Berbecii s-ar putea trezi intr-o situatie foarte stresanta, in care intreaga responsabilitate apasa pe umerii lor. Incearca sa nu iei decizii la cald, ci sa astepti momentul oportun pentru a actiona, chiar daca cei din jur pun presiune pe tine. La fel de important, nu incerca sa-i multumesti pe toti, este reteta perfecta pentru dezastru. Spre seara nativii din Berbec ar putea primi o veste buna cu privire la bani.

Horoscop 16 mai 2019 Taur
Taurii ar face bine sa planuiasca o mica excursie in natura. Nu trebuie sa fie neaparat ceva scump sau care necesita zile intregi de pregatire. O escapada alaturi de cei mai buni prieteni, timp o noapte sau doua, ar face minuni pentru starea de spirit. Nativii din Taur au nevoie de astfel de iesiri pentru a-si reincarca bateriile. Altfel, ar putea interveni o stare de plictiseala, in care nu mai au chef de nimeni si nimic.

Horoscop 16 mai 2019 Gemeni
Relatia de cuplu a Gemenilor ar putea trece prin momente dificile. Nu este exclus ca partenerul de viata sa aiba dubii cu privire la viitor si sa puna la indoiala chiar si cele mai profunde sentimente. O discutie dureroasa, dar sincera, e mai necesara ca oricand. Nu te opri din cautarea adevarului, chiar daca persoana iubita da semne de reticenta sau chiar refuza sa comunice. Problemele se vor agrava in timp, daca nu sunt rezolvate cu determinare.

Horoscop 16 mai 2019 Rac
Azi e ziua ta! Refa-ti garderoba, fa ordine in camara, ocupa-te de tine. Vei avea succes in aceste directii si daca te preocupi indeajuns, vei vedea ca se prefigureaza un viitor mai sanatos in viata ta. Fii atent si la emotiile celor din jurul tau. Cineva vrea sa te scape de stres si iti ascunde problema pe care o are, dar tu poti sa ajuti aceasta persoana.

Horoscop 16 mai 2019 Leu
Concentraza-ti energia asupra succesului in cariera, in loc sa o irosesti in discutii inutile despre lucruri pe care nu poti sa le controlezi. Poate fi dificil la locul de munca, dar daca depui suficient de mult efort, vei culege roadele. Dupa munca, asigura-te ca te relaxezi langa oamenii cei mai dragi tie, in familie, Asta iti va asigura recapatarea fortelor dupa o zi lunga.

Horoscop 16 mai 2019 Fecioara
Sansa ta ar putea aparea astazi din povesti romantice. Daca esti intr-o relatie, petrece cat mai mult timp din zi cu partenerul. Daca esti singur, nu sta pe ganduri si fa schimb de numere de telefon cu o persoana draguta care a aparut in viata ta. Daca petreci timp cu familia, aminteste-ti ca deciziile trebuie luate impreuna, cu aprobarea tuturor. Asculta si ce spun ceilalti si dezvaluie-le sincer planurile tale.

Horoscop 16 mai 2019 Balanta
Balantele vor avea parte, astazi, de un castig urias. Dupa ce norocul va va surade, va veti permite toate acele lucruri la care ati visat in ultimii ani, inclusiv o vacanta binemeritata. Investitiile facute astazi vor fi, cel mai probabil, profitabile pe viitor, astfel ca ati putea risca pentru a castiga. Schimbarile in bine isi vor face efectul in viata voastra, in cel mai scurt timp, motiv pentru care ar fi necesar sa va amintiti cum este sa traiesti cu adevarat.

Horoscop 16 mai 2019 Scorpion
Nativii din Scorpion sunt sfatuiti, astazi, sa fie mult mai atenti decat de obicei. Veti intampina anumite probleme care va vor solicita concentrarea, astfel ca nu puteti trece peste acestea la fel cum ati fi facut-o voi in mod normal, respectiv fara sa va pese foarte mult. Fiti mai calmi si mai intelegatori, iar toate aceste lucruri se vor intoarce in favoarea voastra. Spre seara, eliberati-va din timp pentru a va relaxa si a va rasfata. O meritati din plin!

Horoscop 16 mai 2019 Sagetator
Nativii din Sagetator vor suferi, astazi, o deceptie in ceea ce priveste relatia cu un bun prieten. Veti descoperi un secret bine ascuns despre unul dintre cei mai buni prieteni ai vostri si veti fi extrem de dezamagiti, chiar daca este sau nu vorba despre voi. Daca puteti, incercati sa treceti peste acest episod si asigurati-va prietenul ca sunteti inca acolo pentru el. In caz contrar, rupeti orice prietenie cu acel prieten si asigurati-va ca nu mai faceti niciodata o astfel de greseala.

Horoscop 16 mai 2019 Capricorn
Astazi, Capricornii trebuie sa le fie recunoscatori celor care i-au ajutat sa ajunga pe calea sucuccesului. Nu uita ca fara acesti oameni nu ai fi putut sa ajungi acolo unde esti acum. In relatia cu familia, arata cat de mult iti pasa petrecand cat mai mult timp alaturi de sotie si copii. Eventual, ii poti scoate la o pizza in oras. Daca nu esti implicat intr-o relatie de iubire, astazi iti poti gasi jumatatea.

Horoscop 16 mai 2019 Varsator
Varsatorii primesc vesti foarte importante. Un apel telefonic ar putea aduce o solutie la o problema pe care ai incercat sa o rezolvi de ceva vreme. Ar putea fi vorba despre o problema pe care o ai cu o persoana foarte apropiata. Planurile pentru aceasta dupa-amiaza merg foarte bine, cel mai probabil te vei intalni cu prietenii.

Horoscop 16 mai 2019 Pesti
Astazi, Pestii isi pot decide cursul carierei. Gandeste-te bine inainte de a actiona sau de a vorbi astfel incat sa poti da cele mai bune impresii posibile celor responsabili. Insa nu neglija nici relatia de cuplu. Se intampla lucruri bizare care pot scapa rapid de sub control. Incearca sa discuti cu partenerul de viata pana nu este prea tarziu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img