joi, 28 martie, 2024

Horoscop 19 martie – Problema delicata in dragoste si o ocazie unica

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 19 martie 2019. Momente destul de dificile in dragoste pentru unele zodii. Este nevoie, mai mult decat oricand, de rabdare si diplomatie. 

Nu sunt recomandate deciziile luate "la cald". Incearca sa asculti cu atentie si sa-ti acorzi timp inainte de a da un raspuns definitiv.

Horoscop 19 martie 2019 Berbec
Berbecii sunt complet concentrati pe problemele de la serviciu. O oportunitate unica ii transforma pe nativii din aceasta zodie in adevarati luptatori, gata sa faca orice pentru a-si atinge scopurile. Este posibil, totusi, ca unele persoane apropiate sau chiar partenerul de viata sa se simta neglijati. Incearca sa le explici situatia cu rabdare, vor intelege si chiar te vor ajuta. In orice caz, sunt momente unice, care ar putea duce la succese de neimaginat in urma cu cateva luni.

Horoscop 19 martie 2019 Taur
Taurii ar trebui sa aiba mare grija atunci cand discuta probleme delicate, in special in dragoste. Persoana iubita ar putea intelege gresit mesajul si sa-si schimbe subit comportamentul. Exista chiar riscul unor confruntari din cauza neintelegerilor. In astfel de situatii, tacerea este de aur. O solutie ar fi sa asculti cu atentie ce spune partenerul de viata si sa amani un raspuns transant. In orice caz, e mai bine decat sa spui lucruri regretabile.

Horoscop 19 martie 2019 Gemeni
Gemenii sunt cu capul in nori. O persoana atragatoare, care le face ochi dulci, ii transforma in elevi la prima iubire. Uita lucruri, sunt neatenti la serviciu si, in general, nu au chef decat de aventuri amoroase cu noua lor cucerire. Atentie, insa, aceasta persoana te place tocmai pentru spiritul independent si atitudinea calma. S-ar putea sa nu mai fie atat de entuziasmata de un adolescent copilaros.

Horoscop 19 martie 2019 Rac
Sfatul zilei e sa nu faci nimic pe ascuns. Iti vei distruge reputatia de om onest. Tot ce vrei sa faci trebuie sa corespunda regulilor. Mai ales ca se prefigureaza noi proiecte la care sa iei parte alaturi de mai multi colegi, iar imaginea ta e esentiala. Spre seara ar fi potrivit sa te gandesti la planificarea unei vacante in aceasta primavara sau la inceputul verii.

Horoscop 19 martie 2019 Leu
Multi nativi din zodia Leu se vor afla astazi la o rascruce. Fie vor fi nevoiti sa aleaga o alta cale creativa, fie o schimbare profesionala, sau o decizie de a pune din nou in armonie relatiile tale amoroase. Unii Lei vor simti nevoia sa puna punct casniciei lor. Nu luati nicio decizie pana nu va puneti ordine in ganduri. Dimineata e mai favorabila pentru acest lucru, Leii fiind mai intelepti atunci decat seara.

Horoscop 19 martie Fecioara
O zi care cel mai probabil va trece aproape neobservata, fara griji si excese. O vei umple cu activitati de rutina, cum ar fi plata facturilor, timp petrecut cu copiii, sau mici cumparaturi cotidiene. In plan personal, sunt posibile cateva surprize placute. Poate chiar sprijin de la persoane despre care credeai ca-ti sunt dusmani. Tot astazi se va incheia conflictul de lunga durata din familia ta.

Horoscop 19 martie 2019 Balanta
Nativii din Balanta vor avea parte, astazi, de o surpriza financiara. Veti descoperi o noua modalitate de a va mari veniturile, iar acest lucru putea fi facut de mult timp. Concentrati-va insa pe prezent si pe viitor si veti reusi sa va modificati semnificativ stilul de viata. Impartasiti si cu rudele sau prietenii micul vostru secret pentru ca este loc pentru toata lumea. Bucuria noilor castiguri va va forta sa faceti cheltuieli inutile. Incercati sa va abtineti!

Horoscop 19 martie 2019 Scorpion
Scorpionii vor reusi in aceasta zi sa realizeze imposibilul. Va asteapta o victorie cu adevarat mareata. Fie ca vorbim despre locul de munca, fie ca vorbim despre un proces sau un proiect la care ati muncit din greu, astazi este ziua in care veti fi rasplatiti. Victoriile se vor tine lant si veti reusi sa castigati respectul celor din jur. Tot astazi este posibil sa incepeti o noua poveste de iubire, sa va reinnoiti relatia cu o persoana pe care ati iubit-o in trecut sau sa reinnoiti pasiunea din actuala relatie.

Horoscop 19 martie 2019 Sagetator
Sagetatorii se vor simti, astazi, plini de energie. Veti incerca sa rezolvati problemele celor din jur, veti asculta pe toata lumea si va veti incarca cu tot felul de sentimente negative. Incercati sa reveniti cu picioarele pe pamant. Nu este datoria voastra sa salvati lumea. Cel putin nu astazi. Nu ii ignorati pe cei din jur, insa incercati sa le explicati ca ei sunt singurii care isi pot rezolva problemele.

Horoscop 19 martie 2019 Capricorn
Astazi, Capricornii nu trebuie sa uite regulile de comportament in societate. Obiectivul este sa obtii succesul in cariera "fentandu-ti" colegii. Este posibil ca acest lucru sa includa un act imoral care vizeaza castigul personal. Nu uita ca altcineva iti poate face fix acelasi lucru. Seara, vei beneficia de atentia celor din jur si de cadouri extrem de placute. Cel mai probabil, cel care te va bucura este partenerul de viata. 

Horoscop 19 martie 2019 Varsator
Varsatorii vor decide sa-si petreaca aceasta zi fara a face vreun act de bravura inutil. Cel mai probabil, potentialul tau energetic nu va fi prea mare. In plus, circumstantele nefavorabile si lipsa unui sprijin din partea celor dragi este o sursa de negativism. Astrele iti recomanda sa nu-ti consumi inutil energia. Seara, ar trebui sa te odihnesti si sa-ti refaci fortele.

Horoscop 19 martie 2019 Pesti
Astazi, Pestii trebuie sa digere mai multe stiri proaste deodata. Cel mai probabil, aceste vesti sunt despre cariera. Este recomandat sa amani orice fel de semnare de contracte, mai ales daca vizeaza tranzactii imobiliare. Incearca sa te calmezi. Astazi, trebuie sa iei o decizie responsabila, care ar putea trasa cursul vietii tale. Ziua ta poate, de asemenea, sa se dovedeasca a fi cu usurinta si angajarea in ciuda unui accident teribil care ar putea aparea in acest moment.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img