vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP 19 octombrie: Clipe dificile pentru Gemeni

Distribuie:

Publicat:

Berbec 

Lucrurile par sa fi capatat un ritm mult mai alert, dar nu s-ar zice ca-ti displace viteza! Esti impins de la spate de iuresul evenimentelor, dar e pe placul tau, pentru ca si tu esti, de felul tau, grabit, rapid si dornic de rezultate imediate. Parca vaslesti din ce in ce mai tare, motivat de ceea ce se prefigureaza la orizont, dar nu incerca sa controlezi tu evolutia evenimentelor, ci lasa-te cumva in voia curentului. Esti intr-o barca pe un rau iute de munte, care curge involburat spre varsare, ca atare tot ce trebuie sa faci e sa te opresti din a mai vasli pentru ca oricum apa te duce acolo unde trebuie. Tinta e interesanta, ritmul e perfect, iar tu… pluteste doar!
Taur 

Nu te poti debarasa de o amintire urata la care tot revii iar si iar, aproape obsesiv. Ar fi cazul sa confrunti acest adevar odata pentru totdeauna, sa nu mai ascunzi gunoiul sub pres, cum se spune, si sa te intorci in acel punct pentru a repara ce se mai poate. E un act de vointa sa privesti trecutul cu detasare, pentru a sterge acea pata pe care o tot duci dupa tine. Daca fugi de ea si o tot cosmetizezi, cu speranta ca nu se vede, te inseli, ci cel mai bine e sa o recunosti si sa iei masurile de rigoare pentru a readuce totul la normal, fara teama de consecinte.
Gemeni

E un moment in care auto-sugestia si gandirea pozitiva fac minuni, ca atare apleaca-te asupra psihicului tau si transmite-i cat mai multe afirmatii cu incarcatura pozitiva maxima. Lasa suspiciunea sau teama deoparte, ele nu au ce cauta in acest proces de amplificare a emotiilor tale bune, deci scoate cat mai mult in evidenta dorintele tale cele mai mari prin cuvinte cu impact maxim: pot, vreau, stiu, am! Mai spune-le odata si ai sa vezi ca lucrurile incep sa se aseze altfel in viata ta, pentru ca totul porneste din minte si din inima ta. Programarea mentala de acest gen functioneaza perfect la tine, deci hai, da drumul la banda: pot, vreau, stiu, am!
Rac 

E cam galagie in preajma ta, desi tu ai avea nevoie de o zi mai linistita, eventual in deplina singuratate, dar nu poti avea parte de asa ceva. Ai alaturi un grup de prieteni care au chef de distractie, de muzica, de petrecere chiar, si nu poti face tocmai tu opinie separata, desi nu esti un mare amator de asemenea activitati. Tu ai fi preferat sa ramai acasa, sa citesti, sa dormi, te studiezi, sa te retragi in lumea ta tihnita ca sa-ti reincarci bateriile, dar daca ai totusi ocazia de a socializa si a te distra, nu refuza. S-ar putea ca exact acel lucru de care fugi sa-ti faca cel mai bine, deci deschide usa divertismentului! Singuratatea scoate la iveala si emotii care nu-ti priesc.
Leu

Daca pleci la drum, ia-ti suficient timp la dispozitie, pentru ca s-ar putea sa apara pe parcurs diverse aspecte neprevazute care sa prelungeasca deplasarea. Pleaca din timp, respecta orele exacte de plecare si incearca sa te incadrezi perfect in program, pentru ca o mica abatere te poate face sa alergi pe ultima suta de metri. Calatoria aceasta oricum va avea un rol important pentru tine, de parca urmeaza sa cunosti ceva deosebit la destinatie, ca atare ar fi bine sa-ti faci bagajele. Daca aceasta deplasare nu are loc tot azi, atunci poti folosi aceasta zi pentru pregatirea unei viitoare calatorii pe care o astepti cu sufletul la gura.
Fecioara 

Te afli intr-un mediu in care, altadata, te simteai mult mai bine si aveai relatii amicale cu toata lumea, dar de data aceasta ceva te irita si te face sa te comporti ostil. Fa un efort sa te adaptezi tu la acest grup, nu invers, pentru ca tu esti factorul perturbator care da peste cap armonia si buna intelegere. Daca ai mereu ceva de comentat si critici parerile cu care ceilalti reusesc sa se puna de acord, e semn ca cel recalcitrant esti tu, deci trebuie sa iti revizuiesti cumva atitudinea agresiva.
Balanta 

Rupe-te azi de ceilalti si nu mai incerca sa le fii doar lor pe plac, pentru ca, din atata devotament si daruire, tu practic uiti de tine. Priveste un pic la ce ai facut in ultima perioada si ai sa descoperi ca ai facut atata lume fericita cu prezenta ta, cu sfaturile tale, cu serviciile pe care le-ai pus la picioarele tale, incat tu ai fost lasat la o parte. Acum e momentul sa-i lasi pe ceilalti pe planul doi si sa te uiti doar la tine: care iti sunt dorintele, spre ce te indrepti? Conecteaza-te din nou la eul tau interior si incepe sa cladesti ceva doar pentru tine, fara a te mai gandi la altii! Ceea ce gandesti, spui si decizi acum conteaza numai pentru binele tau si se materializeaza sub ochii tai!
Scorpion

Ai grija cum te folosesti azi de talentul tau de a manipula si de a disimula adevarul, pentru ca cineva e gata sa ia masuri dure cu tine, daca te prinde cu cioara vopsita. Se stie ca te pricepi sa invarti cuvintele in asa fel incat sa ascunzi realitatea in spatele lor, dar azi altul stie sa scoata la iveala acest adevar si ai putea avea de suferit. Evita sa pacalesti, sa manipulezi, ba chiar sa faci si o banala gluma cu iz de farsa, pentru ca exista cineva mai presus de tine care poate spune lucrurilor pe nume in defavoarea ta. Cu alte cuvinte: nu minti!
Sagetator

Muncesti cu sarg, pentru ca ai nevoie de bani si esti convins ca la finalul eforturilor de acum te asteapta si rezultatele palpabile pe care le astepti. Ba chiar esti capabil sa lucrezi si peste program, peste puterile tale practic, pentru ca fiecare ora care trece te apropie si mai mult de roadele pe care le visezi. Merita sa tragi tare acum, pentru ca nu mai e mult pana la scopul propus, dar nici nu aluneca spre exces de zel sau extenuare, care te pot face sa gresesti. Organizeaza-te mai bine, fara a-ti consuma toate resursele de energie.
Capricorn

Esti mai puternic decat ai putea crede, ca atare lasa toate temerile tale despre instabilitate care te incearca, pentru ca nu au nicio legatura cu tine. Toate aspectele vietii tale, cele pe care pui tu cel mai mare pret, sunt in siguranta deplina, esti protejat si nimic nu se zdruncina. Temerile nu au ce cauta acum in mintea ta, pentru ca, daca ai privi mai atent, ai vedea cat de bine s-au aranjat toate. Chiar si ceea ce parea sa dureze prea mult, mai mult decat ai fi sperat tu, e benefic, semn ca unele lucruri nu se intampla atunci cand vrei tu sau cum vrei tu, ci cand acolo, sus, ii este permis sa se intample. Calmeaza-te si asteapta momentul adecvat pentru toate, fara sa le controlezi pe toate!
Varsator 

Viitorul tau se scrie chiar azi, deci nu trata nimic din ceea ce faci ca si cum ar fi o joaca sau o intamplare. Din ce sapi tu acum pe terenul pe care il ai la dispozitie se va ridica ceea ce vei avea sau vei fi tu peste cateva zile sau luni, deci trebuie sa fii foarte atent la ingrediente. O eroare facuta acum poate da peste cap toata constructia, tocmai de aceea trebuie sa te apleci cu maxima grija asupra detaliilor chiar de aici, de la sursa. Felul in care torni fundatia depinde de energia pe care o investesti, de gandurile pe care le trimiti in univers cu privire la acest plan la care visezi, deci incarca-le pe toate cu iubire, optimism si dorinta de succes. Conteaza enorm cum iei startul!
Pesti

Azi esti foarte preocupat de sanatatea ta si, pentru ca ai starea necesara pentru a-ti analiza corpul, ai putea face descoperiri interesante cu privire la schimbarile ce pot fi facute chiar de azi pentru o viata mai buna. Stai si cantaresti atent ce iti face bine si ce nu si iei niste decizii legate de restabilirea armoniei in regimul tau de viata. Poate decizi sa consumi mai rational unele alimente cu care nu te impaci bine, reduci medicamentele si sau cresti consumul de apa, minutele dedicate miscarii sau modului in care respiri. Toate acestea pot fi echilibrate cu succes daca te ocupi mai mult de propriul organism!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img