joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop 2 aprilie – Noroc urias in dragoste, pentru mai multe zodii

Distribuie:

Publicat:

Noroc urias in dragoste, pentru mai multe zodii. Exact in momentul in care se asteapta mai putin, o persoana le da lumea peste cap. 

Aceasta ocazie unica poate schimba destine. Sub nicio forma nu trebuie lasata sa scape printre degete.

Horoscop 2 aprilie 2019 Berbec
Chiar daca sunt cuprinsi de lenevie, Berbecii nu ar trebui sa refuze nicio invitatie. Oricat de banala ar parea. O simpla iesire, chiar daca pare lipsita de sens, s-ar putea transforma intr-o aventura de nerefuzat. Nativii din aceasta zodie ar putea cunoaste, din senin, persoana pe care o asteapta de o viata. Uneori, iar asta se intampla de putine ori in viata, norocul e doar la un pas distanta. Trebuie doar sa ai curajul sa-l faci, chiar daca simti ca nu te asteapta nimic bun.

Horoscop 2 aprilie 2019 Taur
Taurii ar putea descoperi informatii pretioase despre propria persoana dupa cateva ore petrecute in singuratate. Agitatia de zi cu zi i-a indepartat de adevaratele dorinte, iar acum simt nevoia de a se reconecta cu cele mai inalte aspiratii – acele vise care le-au modelat personalitatea. Nu considera aceasta experienta drept una bizara. Din contra, e o adevarata binecuvantare sa stii ce iti doresti cu adevarat de la viata.

Horoscop 2 aprilie 2019 Gemeni
Gemenii sunt chemati in ajutorul unei persoane dragi. E un moment nepotrivit, mai ales ca sunt multe probleme de rezolvat, insa familia a fost si va ramane mereu pe primul loc. Iar ajutorul dat de nativii din Gemeni va face diferenta dintre o situatie catastrofala si o situatie delicata, insa rezolvata cu brio. Binele facut se va intoarce inzecit, iar asta mai rapid decat te-ai astepta. 

Horoscop 2 aprilie 2019 Rac
Da norocul in dragoste peste Raci si se lasa cu fluturi in stomac. O discutie cu o persoana atragatoare da nastere la mai multe emotii decat ar fi normal, iar asta e un semnal cat se poate de clar, pentru cine are ochi sa vada. E ceva la mijloc si ar fi pacat sa se piarda cu timpul. Unul dintre parteneri va trebui sa faca primul pas – o invitatie oficiala – care nu mai lasa loc de dubii. E ceea ce asteapta amandoi, de fapt, insa nu o spun de frica unui refuz.

Horoscop 2 aprilie 2019 Leu
E posibil ca astazi sa n-ai nicio tragere de inima de a face lucruri, de a rezolva probleme familiale, sau de a munci pentru o cariera de succes in viitor. Inainte de a te lasa sa aluneci in deznadejdea asta, calculeaza riscurile. Iesi eventual la o mica plimbare ca sa incerci sa intelegi ca imaturitatea e calea spre nicaieri. 

Horoscop 2 aprilie 2019 Fecioara
Te trezesti deprimat si orice mic episod neplacut te deranjeaza foarte tare. E posibil ca unele Fecioare sa aiba nevoie de ajutor, de ceva sfaturi, poate chiar de o consiliere psihologica. Nu e cea mai buna zi pentru investitii si pentru idei creative. Finantele te ingrijoreaza, in general. Nu imprumuta bani pentru a face achizitii scumpe.

Horoscop 2 aprilie 2019 Balanta
Cresc sansele sa apara o ocazie fericita pentru tine. Apreciaza la adevarata lui valoare acest moment. Ai incredere ca soarta va lucra in favoarea ta, daca stabilesti clar obiectivele. Norocul e de partea celor care sunt onesti astazi. E posibil ca pe seara sa fie nevoie de multa atentie din partea ta in chestiuni personale.

Horoscop 2 aprilie 2019 Scorpion
Nu e indicat sa te odihnesti prea mult astazi. Cheile succesului pentru tine sunt initiativa, increderea de sine, activitatea sustinuta si urmarea intocmai a proiectelor palinificate. Uneori, imposibilul devine posibil in 24 de ore, daca vreia sta. Sunt sanse sa incepi mult asteptata poveste de dragoste, sa obti un mare succes in afaceri, sau sa-ti cresti semnificativ veniturile.

Horoscop 2 aprilie 2019 Sagetator
In 2 aprilie, Sagetatorii au o sansa uriasa de a li se recunoaste meritele. Lucru extrem de important pentru viitorul lor profesional. Cei care fac afaceri nu trebuie sa sa atraga prea multa atentie in jurul lor. Ziua de marti este propice intalnirilor romantice sau schimbului de cadouri. Seara, relaxati-va cu un film bun. 

Horoscop 2 aprilie 2019 Capricorn
Pentru Capricorni, ziua de marti are legatura cu vanitatea. Sunt prevazute multe probleme, care necesita decizii luate rapid si cu intelepciune. Daca iti epuizezi energia cu lucruri marunte, nu vei mai fi suficient de puternic pentru rezolvarea altor probleme mult mai importante. Seara, corpul dumneavoastra va necesita atentie. Un masaj este binevenit.

Horoscop 2 aprilie 2019 Varsator
Astazi, Varsatorii nu trebuie sa critice oamenii din jurul lor. Inainte de a cauta un defect in comportamentul (aspectul sau caracterul) unora dintre ei, analizeaza-te pe tine si propriile neajunsuri. Stai departe de conflicte si incearca o noua dieta. Compania unui prieten este o idee excelenta pentru ziua de marti.

Horoscop 2 aprilie 2019 Pesti
Pestii nu vor obtine rezultate notabile in niciun domeniu. Apar tot felul de obstacole, care va pun in dificultate atat la serviciu, cat si in relatia de cuplu. Negocierile si calculele in afaceri dau cu virgula si trebuie sa gasesti neaparat o solutie. Pestii casatoriti ar trebui sa evite frivolitatea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img