joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop 2 ianuarie: Racii nu reusesc sa se integreze perfect in atmosfera vesela din jurul lor

Distribuie:

Publicat:

Berbec – Horoscop 2 ianuarie 2019
Este exact starea de bine pe care o asteptai, care te ajuta sa privesti lucrurile obiectiv si sa le asezi pe toate la locul potrivit. Este o zi a echilibrarilor, a impacarilor, a solutionarii oricaror situatii stresante sau cu mai multe directii de interpretare, tocmai pentru ca esti detasat de orice si analizezi orice situatie rational pe toate partile.

Poate chiar e vremea unei decizii majore care are rolul de a clarifica o stare de lucruri incerta din viata ta, dar nu te grabi sa spui ultimul cuvant decat dupa ce esti sigur ca ai privit situatia din orice unghi posibil.

Taur – Horoscop 2 ianuarie 2019
Nu stii cum sa tratezi vestile care vin azi din toate partile, pentru ca sunt foarte contradictorii. Ai si motive de distractie si de buna dispozitie, dar in clipa urmatoare auzi ceva din extrema cealalta.

Poate fi o zi cu stari la extreme: daca pornesti ziua prost, cu sufletul impovarat de griji si tristete, sigur apare ceva care sa te faca sa te simti din nou bine, dar se poate si invers totusi.

Sa te trezesti cu un chef grozav de distractie, optimist si tonic, dar sa nimeresti printre oameni suparati si ingrijorati care te influenteaza negativ. Ai parte de ambele fete ale monedei in aceeasi zi.

Gemeni –  Horoscop 2 ianuarie 2019
O zi ca aceasta e perfecta pentru a sta putin de vorba cu tine insuti pentru a-ti trasa caile urmatoare spre marile tale vise. Doresti o schimbare in cariera iar informatia pe care o gasesti azi sau sfatul experimentat venit de la cineva mai matur pot avea efect stimulativ asupra ta pentru a da curs acelei dorinte de schimbare.

Poate nu pui imediat in practica schimbarea de sens, dar macar asezi lucrurile pas cu pas la locul potrivit astfel incat, la momentul potrivit, sa-i dai startul. Esti aproape de un moment decisiv, dar deocamdata informeaza-te!

Rac – Horoscop 2 ianuarie 2019
Nu reusesti sa te integrezi perfect in atmosfera vesela din jurul tau, de parca nu ai avea chiar atat de multe motive de distractie ca ceilalti. Fa un efort, de dragul lor, sa nu discuti azi de nimic grav, serios, suparator, pentru ca cei din jurul tau chiar se simt bine si te poti molipsi de la ei.

Apar vesti bune, iar un zambet peste toate acestea ar fi darul suprem. Daca ai cobori un pic la nivelul celor mici, ai descoperi ce zi superba este, fara sa ti-o tensionezi singur cu problemele adultilor.

Leu – Horoscop 2 ianuarie 2019
Iertarea poate fi nemarginita, ca atare ofera-ti azi acest mare dar divin: capacitatea de a ierta pe cei care, cumva, vreodata, ti-au gresit cu ceva. Esti incarcat de o energie noua, esti plin de toleranta, de ingaduinta, si la urma urmei de iubire pura, dand dovada de dorinta de a sterge de pe lista amintirilor neplacute ceea ce te-a deranjat in ultima perioada.

Arata-te pregatit sa intinzi o mana spre impacare cuiva care ar dori, poate, si el acelasi lucru: sa reluati relatia de unde ati lasat-o. Cel care a gresit regreta situatia si o regreti si tu, deci momentul e ideal ca si unul si altul sa va oferiti iertarea!

Fecioara – Horoscop 2 ianuarie 2019
Meriti si tu o zi de totala relaxare. Spune-i chiar lene, pentru ca ai tras din greu in ultima perioada si acum ai nevoie sa te rupi de orice si sa-ti reincarci bateriile. Fa ceva care iti umple inima de fericire, o activitate aducatoare de liniste interioara, de buna dispozitie, de placere.

Ca te dedici unui hobby personal de care nu ai timp decat arareori sau ca te ocupi de cei dragi care te primesc cu bratele deschise, te simti bine in aceasta postura, cu atat mai mult ca nici nu apare nimic complicat sau obositor care sa te solicite in vreun fel. Ceea ce faci e comod, confortabil, amuzant, in deplina armonie cu nevoia ta de odihna.

Balanta – Horoscop 2 ianuarie 2019
Ai curajul sa visezi si sa planifici viitoarele tale proiecte, pentru ca inspiratia de care ai parte acum e infinita si generatoare de succes. Abundenta se resimte in orice plan: abundenta financiara, abundenta de idei, abundenta de solutii, ca atare profita din plin de acest moment bogat pentru a da nastere unor planuri extraordinare pentru viitor.

Asculta-ti muza, oricine ar fi ea: ca sunt oameni care te inspira si iti dau un exemplu demn de urmat prin propriile lor succese, ca sunt ingeri care iti soptesc in ureche idei stralucite, ca sunt vise revelatoare de directii ce merita urmate, fii deci atent la astfel de semnale divine menite sa te stimuleze intr-o directie aducatoare de fericire.

Scorpion – Horoscop 2 ianuarie 2019
Ai vrea sa te odihnesti mai mult, dar nu prea ai parte de liniste. Ziua incepe agitat, de parca ai avea multe de facut in timp scurt, dar mai tarziu vei reusi sa-ti revii la starea de pace interioara potrivita acestei zile.

Daca apare vreo provocare matinala, spune da imediat, pentru ca ai suficienta energie pentru a o duce la capat cu succes, cum ar fi o excursie, o drumetie, poate chiar si ceva sport ca sa scapi de caloriile acumulate. Dar seara ar trebui dedicata unor activitati mai sedentare, in care sa-ti refaci energiile. Linistea vine pe inserat.

Sagetator – Horoscop 2 ianuarie 2019
Banalul acestei zile nu-ti displace deloc, pentru ca este exact atmosfera tihnita si placuta dupa care tanjeai. Te bucuri de prezenta celor dragi care te invaluie in gesturi calde de afectiune.

Treceti prin locuri pe care le stii pe din afara, in care iti place de obicei sa-ti petreci zilele libere, si te ocupi de lucruri minore, in fond, dar tocmai prin banalul lor iti fac placere.

Te intalnesti cu oameni de care iti era dor, chiar daca nu te astepti la discutii savante, dar orice conversatie, oricat de comuna ar fi, face parte din programul perfect pentru aceasta zi pasnica.

Capricorn – Horoscop 2 ianuarie 2019
Cineva iti cere ajutorul si esti pregatit sa i-l oferi cu generozitate, constient ca rezolvarea problemelor sale actuale depinde enorm si de sustinerea ta. Tu detii azi solutia practica la ceea ce il framanta si, daca tot stii ce e de facut, cum sa nu intervii concret in problema sa pentru a-l ajuta sa depaseasca impasul?

Nu astepti nimic in schimb, un simplu multumesc ti-ar fi de ajuns, ca atare ofera tot ce stii sau tot ce sta in puterea ta pentru a-l sustine pe cel de alaturi. Intr-o zi, va face si el la fel pentru tine!

Varsator –  Horoscop 2 ianuarie 2019
Ai mari dubii daca sa dai curs invitatiei pe care ti-o face astazi un amic, de parca ai avea alte treburi de facut. Ar fi pacat sa ratezi o propunere care ar putea fi interesanta doar pentru ca te astepti la altceva.

E posibil ca din directia la care stai concentrat cu urechile palnie sa nu soseasca azi vestea sau cererea mult visata, dar ceea ce ti se ofera in schimb sa fie un inlocuitor excelent, dar numai de tine depinde daca accepti sau nu. Daca ziua trece fara nimic nou, vei regreta ca ai dat cu piciorul la sansa oferita.

Pesti – Horoscop 2 ianuarie 2019
Esti in forma excelenta si ar fi bine sa folosesti energia de care dispui azi la cote maxime. Ar fi pacat sa o lasi sa se stinga ocupandu-te de activitati minore, sedentare, confortabile prin jurul casei.

Ce-i drept, daca nu ai cu cine face echipa pentru a te apuca de ceva interesant, e firesc sa pierzi elanul si sa aluneci spre o stare de dolce far niente, asa cum iti dicteaza anturajul. Ai in preajma oameni care nu au chef de miscare sau de aventura si te trag si pe tine alaturi de ei, cand tu ai fi vrut sa urci azi Everestul!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img