vineri, 29 martie, 2024

Horoscop 21 mai 2020. O zodie se va indragosti

Distribuie:

Publicat:

Astrologii au făcut horoscopul zilei de 21 mai 2020. Multe dintre zodii primesc vești bune, însă unele dau cu adevărat lovitura. Săgetătorii și fecioarele sunt răsfățații horoscopului în această zi. Ce se întâmplă în viețile acestora vedeți un pic mai jos.

Berbec

Nativii din Berbec nu au siguranța lucului de muncă, fapt care nu îi lasă să se relaxeze. Astrologii spun să mai îndurați puțin. Locul de muncă ideal pentru dumneavoastră trebuie să apară.

Taur

Nativii născuți sub acest semn zodiacal au o perioadă bună cum de mult nu au mai avut. Se bucură din plin de munca de acasă, înconjurați de familie.

Gemeni

Nativii din Gemeni trebuie să facă un drum. Mergeți să vizitați niște apropiați pe care nu îi mai vedeți de mult timp. Un lucru foarte bun, vă mai scoate din acalmia în care ați intrat.

Rac

Racii au început munca. Măsurile care se impun din cauza epidemiei de coronavirus, atât la muncă, cât și pe drumul spre locul de muncă, vă scot din minți. Nu aveți încotro, trebuie să vă supuneți noilor reguli.

Leu

Leii sunt deja în concediu. Cu mintea. Asta vă mai ridică moralul, gândul că de pe 15 iunie veți putea ajunge la mare, fie și la cea românească. Mai aveți puțin de îndurat. Să sperăm.

Fecioară

Fecioarele fac o achiziție importantă în perioada următoare. Astrologii spun că ar fi vorba despre o locuință nouă. Acum că ați ieșit din izolare nimic nu vă mai poate opri să vă îndepliniți visul.

Balanță

Balanțele sunt mulțumite de noul loc de muncă pe care l-au găsit, în ciuda epidemiei de coronavirus cu care ne confruntăm. A venit timul să dovediți ceea ce puteți. Demult visați la asta.

Scorpion

Scorpionii se îndrăgostesc în următoarea perioadă. Acesta va fi marea iubire. Cu ea vă veți împărți viața până la final. Nu se știe de unde va apărea, se știe doar că are un suflet frumos, exact cum căutați dumneavostră.

Săgetător

Afacerile dumneavoastră încep să miște. Începeți să faceți încasări. Încasările vin după o perioadă lungă de muncă. Aveți și un motiv în plus de bucurie. Aveți un sărbătorit în familie.

Capricorn

Capricornii sunt supărați în această perioadă. Un apropiat al dumneavoastră este foarte bolnav. Astrologii vă sfătuiesc să vă liniștiți, întrucât acesta se va vindeca și vă va fi alături mult timp de aici înainte.

Vărsător

Vărsătorii sunt cu gândul la rudele din străinătate. Nu mai suportați să îi vedeți doar la telefon. Îi sfătuiți să se întoarcă cât de curând acasă. De asemenea, vă încearcă gândul să plecați dumneavoastră la ei.

Pești

Peștii s-au plictist de muncă și așteaptă nerăbdători weekendul. Mai au câte ceva de lucru și prin gospodărie, dar totul va fi anulat. Trebuie să vă odihniți, să fiți proaspeți pentru o nouă săptămână de muncă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img