joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop 22 aprilie – Persoana de care te-ai indragostit trebuie sa stie adevarul

Distribuie:

Publicat:

Dragostea nu merita traita in propria imaginatie, oricat de fascinanta ar fi pentru unele zodii.

Persoana de care te-ai indragostit trebuie sa stie adevarul, chiar daca este sau nu pe aceeasi lungime de unda.

Horoscop 22 aprilie 2019 Berbec
Berbecii sunt sfatuiti sa nu intre in panica, indiferent de circumstante. E posibil ca o cearta cu persoana iubita sa degenereze rapid, insa nu ar trebui sa-ti ceri scuze doar pentru a calma situatia, mai ales daca simti ca ai dreptate. Insa nici sa escaladezi conflictul nu e o solutie. Discuta cu calm si rabdare, chiar daca dureaza mult si iti consuma energia. Spre seara atmosfera se schimba complet, odata cu o veste buna legata de bani si mini-vacanta ce urmeaza.

Horoscop 22 aprilie 2019 Taur
Taurii au tendinta de a se izola de familie si prieteni, insa nu e o idee atat de rea precum pare. Cateva clipe de singuratate i-ar ajuta foarte mult pe cei pusi in fata unor decizii importante. Inspiratia vine exact atunci cand zgomotul din jur se stinge. Daca urmeaza sa faci pasi importanti in dragoste sau cariera, asculta-ti instinctul – vocea ta interioara iti spune mereu ceea ce ar fi bine pentru tine.

Horoscop 22 aprilie 2019 Gemeni
Ocazie unica in dragoste pentru Gemeni. O persoana cunoscuta prin intermediul prietenilor se dovedeste a fi deopotriva sincera si misterioasa, iar chimia dintre voi este electrizanta. Ar fi bine sa-ti faci cunoscute intentiile, ochii care nu se vad se uita. Nu are niciun sens sa mentii o relatie de amicitie, daca inima iti spune altceva. Desigur, exista posibilitatea unui refuz, dar mai bine asa decat cu regrete. 

Horoscop 22 aprilie 2019 Rac
Racii se bucura de micile placeri ale vietii. O plimbare in aer liber, cateva glume cu prieteni si o masa buna transforma ultima zi a saptamanii intr-un mic paradis. Nu au nevoie de prea multe nativii din aceasta zodie pentru a fi bucurosi. Iar cum oamenii fericiti atrag vesti bune, spre seara unii nativi din Rac vor pune mana pe o mica avere, numai buna pentru o sesiune de cumparaturi.

Horoscop 22 aprilie 2019 Leu 
Nu e momentul potrivit sa faci experimente in legatura cu aspectul tau personal. Oamenii sunt obisnuiti cu imaginea ta uzuala si te respecta pentru modul in care arati. Pe de alta parte, in materie de finante ar trebui sa ai mai multa curaj. Ar fi ideal sa cauti sa investesti timp si resurse intr-un proiect de business mai neobisuit.

Horoscop 22 aprilie 2019 Fecioara
Este ziua in care ai mari sanse sa-ti faci cunostinte noi. Nu ezita sa intri in discutii inclusiv cu persoane de sex opus. Astfel de conversatii pot fi extrem de avantajoase in special pentru cei care sunt singuri. Insa daca nu reusesti sa intri in discutii cu cineva de la prima incercare, mai bine renunta. Nu e bine sa-ti impulsionezi curajul cu ajutorul alcoolului.

Horoscop 22 aprilie 2019 Balanta 
Pentru nativii din Balanta, astazi este o zi a succesului. Este ziua in care ti se deschid mai multe usi in acelasi timp. Primesti vesti bune de unde nici nu mai sperai. Dar ai grija cum gestionezi anumite momente. Ar fi pacat sa dai cu piciorul unor avantaje pentru care ai muncit foarte mult sa le obtii. Seara ar trebui sa fie dedicate treburilor casnice sau poate eventual sa faci o vizita rudelor mai in varsta.

Horoscop 22 aprilie 2019 Scorpion
Este ziua ta norocoasa. Pentru ca ai mari sanse sa intri in atentia persoanei la care te gandesti mai tot timpul. Cei care s-au despartit de curand ar putea redescoperi flacara iubirii. In materie de finante, pentru Scorpioni nu este ideal sa se implice in proiecte noi de la inceputul saptamanii. Daca esti implicat in ceva negocieri, nu uita sa actionezi cu responsabilitate.

Horoscop 22 aprilie 2019 Sagetator
Sagetatorii sunt sfatuiti sa dea dovada de diplomatie. Fiind fini observatori, ar putea sesiza ca unele persoane au un comportament deplasat si cersesc, practic, atentie. Desi primul instict ar fi un hohot de ras, o discutie sincera, dar purtata cu mare grija, ar fi mai eficienta. Si mare atentie la cei care ofera complimente extravagante, cu zambetul pana la urechi. De cele mai multe ori exista un interes ascuns. 

Horoscop 22 aprilie 2019 Capricorn
Capricornii pornesc un adevarat razboi cu propria persoana, de parca toate problemele lumii au fost deja rezolvate. In primul rand nu le convine cum arata, si nici cu deciziile din ultima perioada nu sunt prea multumiti. Cat despre situatia financiara, numai de rau. Poate ca ar fi cazul unei impacari rapide, daca isi doresc sa rezolve macar una dintre probleme, fie ea inchipuita sau nu. 

Horoscop 22 aprilie 2019 Varsator
Varsatorii sunt cuprinsi de lenevie, dar au scuza perfecta – e ultima zi a saptamanii. Totusi, un telefon primit de la o prieten apropiat ar putea schimba rapid situatia, spre seara. E rost de petrecere si de noi cuceriri, asa ca nativii din aceasta zodie vor intra rapid in modulul de seducatori, gata sa franga inimi. Atentie mare la excese! In loc de suflete pereche, te-ai putea alege cu dureri de cap. 

Horoscop 22 aprilie 2019 Pesti
Pestii isi fac iluzii cu privire la o persoana pe care au vazut-o de curand. Unii chiar viseaza la casnicii sau copii la alearga prin curte, desi, inca, nu s-au prezentat viitorului partener de viata. De altfel, iata un prim pas util: jumatatea ta ar merita sa-ti stie numele. Apoi, o intalnire la o cafea ar fi un pas firesc. Orice, numai nu scenarii romantice, traite in propria imaginatie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img