joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP: 22 septembrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Simti ca ai ajuns la capatul rabdarilor si ca nu mai ai timp pentru tot ce ti-ai propus. Mai e timp suficient. Trebuie doar sa te aduni.

Taur
Reiei discutiile pe care le-ai inceput acum cateva saptamani si care au ca subiect ideile tale inovative, dar nu te simti in masura sa actionezi.

Gemeni
Dupa multe saptamani de introspectie si reevaluare, ai ajuns la niste concluzii. Esti pregatit si foarte incantat pentru a face niste schimbari.

Rac
S-a ivit ocazia perfecta pentru a revizui si analiza relatia in care te afli. Daca nu poti rezista celor mai puternice dorinte, procedeaza cu discretie si precautie.

Leu
In speranta ca vei putea imbunatati conditiile restrictive de munca impuse, esti gata sa-ti impartasesti ideile, chiar daca seful tau nu va fi de acord.

Fecioara
Tonul cu care vorbesti astazi s-ar putea sa afecteze persoanele din jurul tau si tinzi sa critici orice si pe oricine. Fii mai prietenos si vei avea de castigat.

Balanta
Realizezi ca solutiile rationale sunt aplicabile mai mult in teorie decat in practica. E timpul sa lasi logica deoparte si sa te bazezi pe ceea ce simti.

Scorpion
Esti plin de vitalitate si ai energie cat pentru toti colegii. Investeste-o in ceva productiv si din care ai de castigat si nu lasa pe nimeni sa te opreasca.

Sagetator
Din fericire, reusesti sa-ti exprimi ideile pe care vrei sa le pui in practica cu diplomatie. Este o realizare importanta pentru tine, dar trebuie sa fii vigilent.

Capricorn
Frustrarile si gandurile despre viata si cariera ta vor iesi la suprafata, dupa ce le-ai tinut ascunse o perioada indelungata.

Varsator
Esti prins de un curent care simti ca nu te duce nicaieri, dar de fapt te asteapta noi aventuri. Provocarile sunt pe drum, chiar daca tu nu le vezi inca. 

Pesti
Vei initia conversatii care te vor ajuta sa primesti raspunsurile de care ai nevoie. Discutiile sincere cu o minte si o inima deschisa te vor face sa te simti mai bine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img