joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop 23 ianuarie – Taurii se pot trezi in fata unor situatii neprevazute

Distribuie:

Publicat:

Berbec – Horoscop 23 ianuarie 2019
Este o zi cam agitata in mediul tau familial, de parca s-ar perinda foarte multa lume cu diverse probleme de rezolvat. Te implici trup si suflet in tot ce fac cei dragi, de parca ar fi chiar problemele tale, dorind sa le preiei cumva pe umerii tai, dar incercarea ta de a fi de ajutor nu inseamna decat aglomerarea propriului tau program de astazi. Ceilalti se simt usurati ca ai intervenit tu, pe cand tu nu-ti mai vezi capul de treburi din aceasta cauza, dublandu-ti lista de sarcini pentru o zi in care si tu ai fi avut dreptul la relaxare.

Taur – Horoscop 23 ianuarie 2019
Azi te poti trezi in fata unor situatii neprevazute care strica complet un plan facut in cele mai mici detalii. Daca trebuia sa te intalnesti cu cineva, primesti un telefon in ultima clipa ce contramandeaza intalnirea. Daca trebuia sa pleci intr-o calatorie, te trezesti in fata unei surprize ce nu te mai lasa sa ajungi la destinatie conform planurilor. Nu primesti variante de rezerva in schimb, ca atare pare sa fie o zi in care nu-ti prea ies treburile, ci trebuie sa renunti la ceea ce doreai sa faci initial.

Gemeni –  Horoscop 23 ianuarie 2019
Te indoiesti de bunele intentii ale celui care se ofera azi sa te ajute intr-o problema pe care nu o poti gestiona de unul singur, dar nu are rost sa-l privesti cu suspiciune. E posibil ca sprijinul sau sa fie sincer si real si doar tu esti cel care nu are incredere in oameni, poate pentru ca te-ai pacalit altadata cu privire la prietenia altora. Daca nu accepti sprijinul sau, s-ar putea sa pierzi o prietenie frumoasa, poate chiar un ajutor de nadejde pe termen lung, deci nu mai fi atat de indiferent la gesturile de apropiere.

Rac – Horoscop 23 ianuarie 2019
Lumea te stia om serios, matur, asezat, rezervat, cumpatat, dar azi te comporti complet altfel. Uiti de varsta pe care o ai sau de responsabilitatile pe care le duci pe umeri si te porti ca un copil liber, lipsit de orice griji. Ai si tu dreptul sa te relaxezi si sa te bucuri de viata, desigur, dar nu te comporta asa in situatii in care superficialitatea pe care o afisezi nu are ce cauta. La serviciu, sefii nu vor aprecia lejeritatea cu care tratezi lucrurile importante si s-ar putea ca imaginea ta de profesionist de incredere sa aiba cumva de suferit. Nu glumi asa, ca sa nu lasi o impresie ciudata in societate.

Leu – Horoscop 23 ianuarie 2019
Finalul la care ai ajuns nu te bucura deloc, pentru ca nu este rezultatul pe care l-ai visat. In loc sa stai si sa cauti unde ai gresit si ce se mai poate salva, te lasi influentat de anturajul nefast si aluneci incet spre depresie. Lupta cu aceasta stare, poate mai ai ceva de facut la proiectul impotmolit, dar, daca te lasi coplesit de supararea generala care pluteste in jur, fii sigur ca va fi un esec categoric. Totul depinde de capacitatea ta de a respinge influentele negative din jur, deoarece azi ai ghinionul de a atrage alaturi de tine oameni si mai tristi, si mai pesimisti, si mai impovarati de probleme decat tine si care te pot trage in jos dupa ei.

Fecioara – Horoscop 23 ianuarie 2019
Nu nimeresti in cea mai vesela companie iar tristetea celor din jur te influenteaza si pe tine. Iti pierzi curajul, energia, cheful, buna dispozitie cand te uiti la ei cum isi plang permanent de mila si nu gasesti in tine forta de a-i ridica tu pe ei inapoi la lumina, practic, ei te trag pe tine mai jos, pe panta depresiei si a pesimismului, incat te alaturi lor intr-un cor al plangerii. Poate ai si tu motivele tale de nefericire incat e normal sa rezonezi mai usor la problemele altora, decat la bucurie.

Balanta – Horoscop 23 ianuarie 2019
Discutiile cu cei de varsta ta au un efect mobilizator, pentru ca descoperi in jurul tau oameni care gandesc la fel ca tine. Daca v-ati uni cu totii fortele intr-o aventura comuna, lucrurile ar merge de minune, tocmai pentru ca aveti interese similare si merita sa vasliti laolalta. Esti un tovaras excelent de discutie, mereu pus pe glume, mereu cu o replica potrivita in orice situatie, iar acest talent in domeniul comunicarii te scoate cel mai bine in evidenta, cu sansa de a-ti castiga noi prieteni sau admiratori. Spune ce ai de spus, argumentand logic fiecare idee.

Scorpion – Horoscop 23 ianuarie 2019
Unii nu-si dau seama ca ai ceva pe suflet si vor face de multe ori haz de slabiciunile tale, ceea ce te va rani si mai mult. Incearca sa te molipsesti un pic de la cei din jurul tau care incearca sa-ti distraga astfel atentia de la grijile tale actuale. Putina veselie nu-ti strica nici tie, deci cel mai bine ar fi sa faci ca ei, adica haz de necaz, pentru ca nu are rost sa-ti impovarezi mintea si sufletul cu atatea probleme. Umorul poate fi atitudinea ideala pentru a le depasi mai repede, dar ce pacat ca azi tu nu prea ai chef de glume.

Sagetator – Horoscop 23 ianuarie 2019
Ar fi nevoie de un negociator care sa intervina in discutia in contradictoriu in care esti implicat si tu. Fiecare tabara isi sustine punctul de vedere cu vehementa, cu argumente forte, si tocmai datorita acestei incrancenari, e greu de ajuns la un consens. De aceea se cere interventia unei persoane impartiale din afara care sa puna cele tabere la masa tratativelor sa le ajute sa ajunga mai usor la o intelegere. Fii deschis la negocieri, la argumentari, la explicatii logice care sa alunge suspiciunea si neincrederea intre partile adverse, pentru ca adevarul ar putea fi undeva la mijloc.

Capricorn – Horoscop 23 ianuarie 2019
Primul pas pentru implinirea unor dorinte e sa le exprimi clar in cuvinte, nu doar sa le tii pentru tine, ca atare gaseste un mijloc de comunicare intre tine si Univers care te reprezinta cel mai bine. Ca simti nevoia sa scrii totul intr-un jurnal, ca scrii o scrisoare fara o adresa precisa sau vorbesti cu tine insuti, efectul este acelasi, deoarece verbalizarea dorintelor face ca acestea deja sa porneasca pe calea lor catre materializare. Daca ai un prieten bun care sa te asculte, esti cu atat mai norocos, pentru ca el iti poate oferi intelegere si discretie.

Varsator –  Horoscop 23 ianuarie 2019
Se vede ca esti obosit, pentru ca practic nu ai chef de nicio activitate care te-ar putea solicita catusi de putin. Ai nevoie de somn, de liniste, de odihna, vrei sa stai pe acasa fara sa te bata nimeni la cap, dar crezi ca ai parte de asa ceva? Exact cand ti-e lumea mai draga, apar tot felul de situatii zgomotoase si iritante ce te deconecteaza de la sursa ta de relaxare. Si azi mai ai de muncit, si azi mai ai de depus eforturi pentru diverse activitati de week-end, dar nu cracnesti. Ti le asumi cu responsabilitate si faci tot posibilul sa te achiti cat mai repede de sarcini.

Pesti – Horoscop 23 ianuarie 2019
Daca pleci la drum, nu te astepta ca toate sa-ti mearga struna, pentru ca se vor ivi diverse situatii neasteptate care vor strica ceva din placerea calatoriei. Ori apar mici conflicte in trafic, ori te trezesti cu vreo surpriza neplacuta legata de mijloacele de locomotie pe care le folosesti, dar unele din aceste situatii pot fi cumva evitate daca te-ai informa mai atent inainte de a pleca de acasa sau daca ai aveam si un plan de rezerva in cazul in care la destinatie nu te asteapta chiar ceea ce doreai.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img