marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop 23 noiembrie 2017: Zodia care va face progrese in cariera

Distribuie:

Publicat:

Pot fi si lucruri marunte care sa ne schimbe viat intr-o clipa si e bine s-avem reactii prompte, ca sa facem alegerile potrivite, sa nu lasam lucrurile la voia intamplarii. Vibratia zilei este 5 si ar fi minunat sa dam dovada de curaj atunci cand luam decizii.

SAGETATOR: Aveti multe de spus si chiar o s-aveti ocazia sa faceti dovada calitatilor pe care  unii vi le contesta si o sa fie un plus de imagine.

CAPRICORN: O sa gasiti niste aliati, coechipieri de afaceri care sa va sustina, sa colaborati in bune conditii, mai mult decat pana acum, c-aveti sponzorizare de sus, din cer.

VARSATOR: O sa aflati noutati care va pot ajuta in afaceri, sa dati drumul proiectelor noi si sa va asigurati o platforma de succes, sa faceti progrese in cariera.
PESTI: Incep sa se-adune banii, poate mai vin si alte avantaje care-or sa va prinda bine si-or sa-nsemne ca lumea va e recunoscatoare pentru felul in care lucrati.

BERBEC: O sa interactionati cu niste oameni care vor sa puneti umarul la o activitate care v-ar aduce un profit si v-ar recomanda pentru un proiect cu bataie lunga.

TAUR: Poate intrebati la banca despre cum ati putea micsora o rata sau sa luati un imprumut pe care sa-l puteti da inapoi fara sa va chinuiti prea mult.

GEMENI: Ati putea face rost de un surplus salarial, poate va luati de lucru in particular sau vin ceva bani din urma, va inapoiaza cineva o datorie si se mai poate sa preia altcineva cheltuielile mari.

RAC: Poate organizati o iesire in week-end mai ales pentru copii si sa fie chiar o surpriza, sa organizati totul pe sest, ca stiti ca le plac surprizele.

LEU: Intrevedere cu cineva care asteapta un raspuns de la voi, sa stie daca-i impartasiti sentimentele, sau ati luat-o, deja, pe drumul vostru, fara sa va mai uitati inapoi.

FECIOARA: Anturajul colegial e mai unit in jurul vostru si o sa strangeti relatiile si cu rudele apropiate, sa puneti umarul la evenimentele festive ale acestui sfarsit de an.

BALANTA: Apar niste provocari care or sa va stoarca adrenalina, forte, nu alta, pentru ca va trebui sa luati niste decizii din mers si ar fi bine sa fiti pe faza, in control!

SCORPION: Este posibil sa luati niste bani in plus, si chiar mai devreme de cat v-ati fi asteptat, o sa aveti de rate si facturi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img