joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop 25 iulie. O zodie primeste mai multi BANI decat se asteapta. VEZI DETALII

Distribuie:

Publicat:

Sunteti obositi, dar luati decizia sa acceptati o calatorie de afaceri stresanta. Recompensele vor veni si ele, cu certitudine.

Berbec
– Cei mai multi nativi se comporta ca niste zbiri atat la job, cat si in anturajul de prieteni. Incercati sa mai indulciti putin aceasta asprime.

Taur – Veti pastra, ca si in zilele precedente, tendinta de a va condamna partenerul de viata, de a-i observa si ridiculiza toate greselile.Nu se stie cat va mai rezista acestui tratament, asa ca un scandal de proportii n-ar fi exclus.

Gemeni – Situatia profesionala nu e stabila din cauza colegilor care au comentarii de facut in prezenta sefilor. Treaba voastra este sa va indepliniti sarcinile cat mai bine.

Rac – Va considerati condamnati sa munciti in zadar, precum un detinut. E doar o impresie de moment! Cei care aveti copii nu va puteti odihni din cauza lor.

Leu – Veti face o adevarata revolutie in familie si ii veti obliga pe toti sa spuna deschis ce nu le convine. Ceea ce nu e deloc un lucru rau!

Fecioara – Sensibili si emotivi, aproape toti nativii declara „razboi” partenerului de cuplu, pe care nu-l mai inteleg. Incepeti prin a incerca sa va intelegeti pe voi insiva cu adevarat!

Balanta – Nu veti indrazni sa puneti in practica nicio idee. Momentan. Pentru a va reveni, incepeti cu starea interioara, pe care e imperativ necesar sa o reechilibrati pozitiv.

Scorpion – Sunteti obositi, dar luati decizia sa acceptati o calatorie de afaceri stresanta. Recompensele vor veni si ele, cu certitudine, scrie radioconstanta.ro.

Sagetator – „Terorizati” de familie si amici, luati o hotarare clara cu privire la viitorul vostru. Nu uitati insa sa o si puneti in practica.

Capricorn – Nu prea va convine nimic, insa preferati sa inghititi in tacere totul, fara a va manifesta nemultumirile. Pentru relaxare, ce-ar fi  sa cutreierati prin magazine? Veti vedea ca intreaga perspectiva se schimba si ca viata nu se reduce la imperfectiuni.

Varsator – Ignorati semnalele intuitiei si gresiti. Adica „vindeti” fara voie ponturi valoroase chiar adversarilor.

Pesti – Discutiile in contradictoriu cu persoana iubita nu contenesc, iar pretentiile acesteia raman exagerate. Compensatia vine de la niste cadouri, ori de la  datorie uitata, care se intoarce la voi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img