vineri, 29 martie, 2024

Horoscop 25 octombrie – Urmeaza o zi de vis pentru trei zodii

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 25 octombrie 2018 BERBEC
Ai mare grija ce alegi astazi, pentru ca esti in fata unei decizii si nu esti foarte atent la consecintele alegerii tale. Ai tendinta de a trata totul in gluma, de parca optiunile disponibile ar fi floare la ureche, dar mai tarziu s-ar putea sa incepi sa te gandesti daca nu cumva cealalta varianta era mai buna.

Cantareste lucid si serios sensul pe care vrei sa pornesti, chiar daca s-ar putea sa primesti la pachetul si norocul de a ti se oferi, la nevoie, si o a doua sansa. Totusi ce-ar fi sa faci alegerea buna din prima?

Horoscop 25 octombrie 2018 TAUR
Fii discret in privinta planurilor tale viitoare, invaluie-le intr-o unda de mister, ca nu cumva sa ti le fure altul mai iute in reactii. Ai idei foarte bune, planuri excelente in minte, dar ai si inamici puternici prin preajma care abia asteapta sa prinda un pont si sa profite de el.

Uneori e mai bine sa taci si sa faci, si abia dupa ce atingi rezultatele dorite sa incepi sa povestesti lumii ce ai realizat. Asa se petrece si azi, pentru ca daca nu te poti abtine sa nu spui lumii ce ai de gand, vei suferi o mare dezamagire, afland ca altul a pus deja in practica ideile tale.

Horoscop 25 octombrie 2018 GEMENI
Tu esti capul tuturor deciziilor importante in mediul in care te afli, pentru ca toata lumea asteapta parerea ta. Ti se recunoaste astfel valoarea, superioritatea, experienta in diverse domenii.

Simti greutatea deciziei tale, iti dai seama cat de mult asteapta ceilalti de la ceea ce ai de spus si nu ai vrea sa faci vreo alegere gresita si sa dezamagesti pe cei care stau cu ochii pe tine ca la salvatorul lor.

Esti convins ca orice decizie ai lua, toti vor fi de acord cu tine si vor imbratisa alegerea facuta, dar nu poti spune ultimul cuvant inainte de a analiza situatia cu atentie.

Horoscop 25 octombrie 2018 RAC
Ai numai motive de bucurie! Primesti de la cei din jur superbe semne de afectiune, de prietenie, de simpatie, care te fac sa te simti bine in pielea ta. Iubirea pare sa fie planul cel mai favorizat al zilei, traind momente cu o incarcatura emotionala maxima, deci profita din plin de tot ce se petrece in jur.

Fa declaratii de iubire, primeste-le pe cele care vin de la oameni care tin cu adevarat la tine, daruieste tot ce ai mai bun in suflet pentru ca vei primi inzecit inapoi. La ce sentimente imense clocotesc acum in inima ta, ar fi culmea sa nu fie o zi fericita!

Horoscop 25 octombrie 2018 LEU
Se prefigureaza la orizont un rezultat excelent ce te stimuleaza la maximum si daca mai primesti de la cei din jur si aprecieri si laude, parca prinzi si mai mult chef sa ajungi mai repede la tinta visata.

Faci pasi mari spre acel moment care va incununa eforturile tale din ultima perioada si va deschide o etapa noua si mai interesanta de acum inainte. Ai curaj sa faci deja planuri de viitor, pentru ca iti place ceea ce se va intampla foarte curand in viata ta si pentru care primesti deja garantii concrete.

Horoscop 25 octombrie 2018 FECIOARA
Starea ta depinde mult de starea vremii, esti meteodependent asadar, pentru ca te vei simti exact asa cum e cerul. Daca ai norocul unei zile senine, cu soare stralucitor, vei avea o zi excelenta si tu, de parca ti-ai extrage direct seva din soare.

Dar daca ai ghinionul sa se abata nori peste zona ta, fii sigur ca vei avea aceeasi stare cenusie si neplacuta toata ziua… Cauta pe harta un loc in care soarele inca straluceste si fugi acolo, la padure, la mare, la munte, oriunde, pentru a-ti reincarca bateriile la capacitate maxima intr-un decor natural superb.

Horoscop 25 octombrie 2018 BALANTA
Esti preocupat de un eveniment important pentru reputatia sau cariera ta, de aceea nu poti sta fara sa mai studiezi un pic, fara sa mai aduni ceva informatie pentru ceea ce se apropie.

Studiul este foarte important pentru tine si merge de minune, dand dovada de o mare capacitate de concentrare. Ar fi ideal daca ti-ai dedica ziua unor activitati intelectuale de care depinde viitoarea ta reusita, pentru ca mintea iti merge brici si orice produs al gandirii, al memoriei, al studiului sunt demne de lauda!

Horoscop 25 octombrie 2018 SCORPION
Nu esti chiar in apele tale, dar ai noroc de prieteni apropiati care simt ce se petrece cu tine si te sustin din umbra cu incurajari si vorbe bune.

Descoperi cat de important e sa ai pe cineva cu adevarat alaturi de tine, pentru ca starea de slabiciune cu care incepi ziua dispare dupa cateva ore petrecute alaturi de oameni cu tonus mai bun decat al tau.

Acestia reusesc sa te atraga in activitati interesante, dinamice, pozitive in afara casei, si te scot astfel din starea neplacuta care te coplesise. De animatie ai nevoie, nu de repaus!

Horoscop 25 octombrie 2018 SAGETATOR
Esti pretentios si nu te multumesti cu putin, ca atare ai putea refuza diverse oferte daca nu se ridica la nivelul asteptarilor tale actuale. Simti ca ar fi bine sa mai astepti o vreme, decat sa accepti ceva din lipsa de variante mai bune.

Consideri ca merita sa mai stai pe tusa, sa se mai adune solutii profitabile, si sa nu te opresti la prima care se iveste. Rabdarea de care dai dovada acum va fi rasplatita candva cu rezultate de zile mari care iti vor demonstra ca nu trebuie sa faci compromisuri si sa te multumesti cu ce ti se ofera.

Mai asteapta, mai acumuleaza informatii!

Horoscop 25 octombrie 2018 CAPRICORN
Ai tendinta de a te juca prea mult cu lucruri importante in care altii chiar cred. Nu rade de visele lor, pentru ca nici tie nu ti-ar placea ca altii sa te dezarmeze atunci cand lupti pentru un scop major.

Mai bine l-ai ajuta pe cel care-ti impartaseste ce-si doreste cel mai mult de la viata, pentru ca sta cumva in puterea ta sa-l stimulezi cu o vorba buna. Daca-i intorci toate spusele pe dos si faci glume nesarate pe seama planurilor sale, risti sa pierzi increderea sa.

Nici ironia si nici criticile nu sunt solutia de a-l ajuta pe cel care doreste sa-si implineasca un vis.

Horoscop 25 octombrie 2018 VARSATOR
Ceea ce ar fi trebuit sa mearga ca pe roate, influentat de noroc, poate aluneca azi spre extrema cealalta. O rasturnare de situatie neasteptata schimba complet cursul lucrurilor si, in loc sa ajungi la rezultatele pozitive mult visate, consumi energie in plus pentru a repara situatia.

Cineva intervine in problemele tale considerand ca-ti este de ajutor, dar faptele sale mai degraba te incurca si mai bine nu te folosesti de ajutorul lui. Se poate vorbi chiar de o zi cu ghinion, cand ceea ce trebuia sa ajunga la succes tinde spre directia diametral opusa.

Horoscop 25 octombrie 2018 PESTI
De dragul familiei esti capabil de orice, fiind convins ca si ei ar face la fel pentru tine. Dar vai, ai putea avea o surpriza foarte neplacuta cand vei vedea realitatea.

Candva ai facut ceva important pentru cineva drag iar acum, cand ar fi momentul potrivit sa-ti intoarca serviciile, descoperi ca ori nu e de gasit, ori cauta scuze ca sa scape de responsabilitate, ba chiar incearca tot el sa profite de tine, pentru ca cerseste mila si ajutor.

Nu pici tu din nou in aceasta plasa, dar te poti trezi la realitate ca sa cunosti astfel cum e omul atunci cand ai avea nevoie de el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img