miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop 26 iulie 2018. Castiguri financiare considerabile pentru acesti nativi

Distribuie:

Publicat:

Incepem sa descoperim lucrurile pe care le-am facut la repezeala si o sa ni se atraga atentia c-avem multe de pus in ordine si pe care sa le corectam.

Vibratia zilei este 8 si e bine s-avem grija cu banii, sa nu-i risipim.

LEU: Poate bateti palma pentru o colaborare si o sa va bucurati de o relaxare financiara exact in perioada concediului. O sa aflati la ce capitole ati ramas cu restante si de unde mai aveti de primit niste bani, sau produse, de pe urma unui partaj sa va luati inapoi ce vi se cuvenea.

FECIOARA: Se poate sa aveti parte de o marturisire, cineva apropiat isi ia inima-n dinti si va face o declaratie de dragoste. Cei din jur par sa fie mai atenti, gentili cu voi si o sa fie o mangaiere sufleteasca dupa o perioada – in care parea ca nimanui parca, nu-i mai pasa de voi.

BALANTA: Va faceti planuri de viata in doi si o sa va ganditi la casa, la posibilitatea de a face si un copil, daca relatia merge bine. Poate faceti niste achizitii pentru casa la un pret rezonabil, dati de reduceri, mai cunoasteti pe cineva si-o sa va faca un discount.

SCORPION: Poate va dati ok-ul pentru o colaborare si-o sa va puteti lua alta masina daca n-o sa mai fiti la limita cu banii. O reuniune cu colegii de breasla si poate puneti in practica o idee care v-ar putea scoate din conul de umbra in care sunteti, sau poate chiar din anonimat.

SAGETATOR: E posibil sa primiti o invitatie in excursie, fie in weekend, fie va luati o saptamana de vacanta, sa va priasca. Se pare c-o sa va targuiti cu un angajator daca vedeti ca refuza pana si cele mai mici lucruri pe care i le cereti si o sa semnati dupa ce mai stoarceti niste avantaje.

CAPRCORN: O sa va recuperati banii imprumutati, sau pe care nu i-ati luat la timp si o sa va mai echilibrati din punct de vedere financiar. Un adevar iese la iveala si o sa va schimbati atitudinea fata de cineva despre care credeati ca v-a gresit, dar, in realitate altfel au stat lucrurile.

VARSATOR: Sfera sentimentala este intr-o oarecare degringolada si trebuie avut grija sa nu apara un scurt circuit in relatie. Sunt niste lucruri care va deranjeaza, poate ati avut vreo disputa verbala cu cineva care nu va e indiferent si o sa va dati peste cap sa reparati situatia.

PESTI: E cineva cu care empatizati si o sa desoperiti toate acele lucruri in comun care va recomanda pentru o relatie. O sa va dati intalnire cu cineva care vrea sa va propuna un job, si e de vorbit despre conditii, sa nu va lasati adementiti cu o oferta cu munca multa si bani putini.

BERBEC: O iesire la plimbare, la o cina romantica in oras sau poate acasa, in doi, o sa fie mult mai intim. O stare de spirit mult mai buna, o fi intervenit cineva in viata voastra si va simtiti impliniti sufleteste dupa o perioada in care situatia n-a fost prea roz.

TAUR: O sa puteti face rost de mai multi bani, daca gasiti un contract care sa va puna in valoare calitatile, sensibilitatea artistica. Se poate sa reluati o poveste sentimentala o relatie de cuplu si sa locuiti impreuna, sa va faceti planuri de vacanta si pentru multe alte lucruri, sa deveniti parinti.

GEMENI: Bani, cadou, o iesire la masa in oras v-ar scoate din starea de plictis si ar aduce un plus de culoare in viata voastra. Poate puneti la cale un proiect care sa prinda viata in scurt timp si sa va alegeti cu bani frumosi, sa va permiteti niste cursuri speciale din toamna si plimbari.

RAC: Apar noi responsabilitati in familie si cresc grijile fatza de copii, nepoti, dar o sa va descurcati frumos. O sa reusiti sa duceti la bun sfarsit problemele care si-asteapta demult randul si sa faceti ordine in mai multe sectoare de viata, sa dati refresh, sa va restartati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img