joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP 27 August: Gemeni – Ar fi bine sa va faceti timp si pentru odihna

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Sunt sanse sa incepeti o activitate comerciala din care veti castiga bine. Sunteti apreciat de sefi, ceea ce starneste invidia colegilor. Va recomandam sa acceptati munca in echipa. Nu faceti eforturi mari! Riscati sa aveti probleme cu sanatatea sau chiar un accident.

Taur
Aveti un farmec deosebit si atrageti admiratia celor din jur. Cu putina atentie, va puteti descurca excelent in afaceri. Aveti ocazia sa faceti o investitie importanta pentru casa. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu persoane mai in varsta. Acordati mai mult timp familiei!

Gemeni
Creativitatea va ajuta sa aveti succes la locul de munca sau in afaceri. Planurile referitoare la o investitie serioasa incep sa prinda contur. Va recomandam sa nu va neglijati familia. Ar fi bine sa va faceti timp si pentru odihna.

Rac
La serviciu reusiti sa va afirmati aproape fara nici un efort. Sunteti plin de energie si merita sa valorificati momentul ca sa terminati tot v-ati propus. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti o discutie cu un prieten pornind de la o datorie mai veche, pe care nu a reusit sa vi-o inapoieze. Va sfatuim sa evitati speculatiile, pentru ca riscati sa iesiti in pierdere.

Leu
Este o zi buna pentru a trece la schimbari in domeniul afacerilor si pe plan sentimental. Sunt sanse mari sa prindeti un contract de colaborare. Relatiile cu cei din jur sunt foarte bune, insa va recomandam sa fiti mai ingaduitor cu o persoana din anturajul dumneavoastra.

Fecioara
Dimineata nu prea reusiti sa faceti ce v-ati propus, pentru ca intervin o multime de evenimente neprevazute. Va sfatuim sa nu va enervati si sa fiti perseverent. Dupa-amiaza aveti faceti cunostinta cu o persoana care va da cateva idei de afaceri. Va sfatuim sa va consultati si cu partenerul de viata.

Balanta
Este foarte posibil sa se petreaca ceva deosebit pe plan social sau in relatiile sentimentale. Sunt favorizate relatiile de parteneriat, intalnirile de afaceri si investitiile pentru camin. Va recomandam sa va ascultati intuitia. Spre seara, un prieten va da o veste buna.

Scorpion
Sunteti foarte bine dispus, iar relatiile cu cei din jur decurg fara probleme. Pe plan financiar nu stati grozav, dar puteti avea succes in chestiuni casnice si in societate. Seara va simtiti foarte bine intr-o vizita la prieteni, unde sunteti in centrul atentiei. Evitati exagerarile!

Sagetator
Dimineata nu va vedeti capul de treaba. Organizati-va cat mai eficient! Dupa-amiaza aveti ocazia sa puneti bazele unei afaceri. Ca sa nu aveti probleme, va recomandam sa apelati la persoane cu experienta. Pe plan sentimental puteti sa fiti optimist.

Capricorn
Situatia financiara nu va multumeste deloc. In schimb, sunteti intr-o forma intelectuala deosebita. Puteti avea succes la examene, concursuri etc. Va sfatuim sa va analizati serios perspectivele profesionale si sa cautati noi oportunitati.

Varsator
Colaborati foarte bine cu un partener de afaceri si reusiti sa incheiati o tranzactie stralucita. Relatiile cu persoana iubita trec printr-un moment delicat. Dar, daca sunteti dispus sa discutati calm, totul se poate rezolva. Va recomandam sa nu neglijati activitatile casnice, dar nici odihna.

Pesti
Dimineata s-ar putea ca relatiile sentimentale sa fie mai incordate. Va sfatuim sa nu va ambitionati si sa aveti rabdare ca partenerul de viata sa se calmeze. Se pare ca sunteti nevoit sa plecati intr-o delegatie care se anunta destul de dificila. Va puteti descurca foarte bine, dar va sfatuim sa fiti foarte atent la acte. Ar fi bine sa va ascultati intuitia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img