miercuri, 27 martie, 2024

HOROSCOP 28 MAI – 3 IUNIE: Situatia financiara se mentine pe linia de plutire. Ce se intampla in Casa Banilor

Distribuie:

Publicat:

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

BERBEC

Orice e gratis, primesti cu placere, despre asta va fi vorba in aceasta saptamana. Dar, cu toate ca ai norocul de a fi invadata de cadouri, e necesar sa iti activezi si tu abilitatea de a darui. Nici nu stii cat de bine te vei simti atunci cand vezi ca poti face oamenii fericiti prin gesturi simple si deloc costisitoare.

TAUR

In aceasta saptamana vei primi o lectie de viata de la un prieten sau de la un coleg de serviciu. Banii sunt o problema delicata pentru tine si un subiect tabu despre care chiar nu aduci vorba niciodata. Nu spune nimeni sa te plangi enervant pentru ca nu ai o situatie financiara buna, insa din cand in cand e necesar sa mai ceri ajutorul daca vrei ca situatia sa nu te depaseasca.

GEMENI

Joci un rol important la locul de munca, insa nu il vei duce la bun sfarsit, din pacate. Cu toate ca vei avea parte de un esec, nu e necesar sa te simti prost si sa iei vina toata asupra ta. Invata din greseli si pastreaza-ti demnitatea pana la capat, nu e ca si cum tu ai vrut sa se ajunga aici sau ai fi putut face mai mult si nu ai vrut. Fii constienta de asta!

RAC

Chiar daca ti-ai pus mari sperante intr-un proiect ale caror rezultate ar trebui sa apara in aceasta saptamana, incearca sa nu te lasi doborata daca vei avea parte de un esec. Evolutia presupune multe greseli, asa ca nu te critica prea tare atunci cand ai parte si de hopuri in viata. Nu stai rau la capitolul bani, deci ai inca un motiv in plus sa nu dramatizezi!

LEU

Incearca sa nu te implici in prea multe lucruri deodata, altfel ai putea da gres in toate. E necesar sa iti canalizezi energia catre ce e mai important, iar apoi sa le iei treptat pe rand. Acest sfat este valabil in special la locul de munca sau in toate activitatile care iti aduc bani. Situatia ta financiara se mentine pe linia de plutire, insa nu o trage in jos!

Fecioara

Situatia ta financiara ramane aceeasi si in aceasta saptamana, insa nu te plangi de asta pentru ca ai parte de ajutor din mai multe parti. Nu simti greul acum, dar ai face bine sa te gandesti la viitor si la situatia in care ai ramane doar cu salariul pe care il castigi. Asta te va impulsiona sa iei masuri si sa iti cauti ceva mai bun sau un al doile job.

Balanta

Mereu vrei sa schimbi ceva in ceea ce priveste cariera ta, insa niciodata nu o faci. Astepti ce e mai bun si nu incerci sa o iei treptat, iar asta iti poate aduce plafonare la locul de munca. Daca tot nu esti decisa sa modifici ceva in acest sens, macar fii revolutionara la jobul actual si chinuie-te sa fii cea mai buna de acolo!

Scorpion

Nu iti tine banii economisiti la saltea, ci mai bine incearca sa investesti in ceva ce ii poate chiar dubla. Nu spune nimeni ca trebuie sa te arunci cu capul inainte, dar macar intereseaza-te si documenteaza-te in aceasta privinta. Ai in jurul tau o multime de oameni de succes carora le poti cere sfaturi, dar trebuie doar sa fii putin mai ambitioasa si sa iti faci curaj sa isi din zona ta de confort!

Sagetator

Orice schimbare inseamna evolutie, despre asta e vorba in aceasta saptamana. In primele zile ale acesteia, vei avea sansa de a ti se face o oferta inedita in cariera. Chiar daca te sperie gandul de a incerca ceva cu totul nou, ai face bine sa iti testezi limitele si abilitatile. E posibil sa fii mai mult decat surprinsa de ceea ce vei descoperi despre tine!

Capricorn

Esti foarte meticuloasa la locul de munca si faci de fiecare data o treaba excelenta. Din pacate, in aceasta saptamana, sefii tai nu vor mai avea rabdarea de pana acum pentru a-ti duce sarcinile la bun sfarsit. Un proiect cu termen limita te va pune in dificultate si iti poate strica putin renumele, iar situatia ta financiara ar putea fi si ea afectata. Incearca sa te adaptezi rapid!

Varsator

Nu stai prea bine la capitolul sanatate, iar asta presupune cheltuieli mai mari in acest sector al vietii tale. In aceasta saptamana vei fi nevoita sa iti faci numeroase analize si sa fugi dintr-o parte intr-alta mereu, ceea ce inseamna mai putin bani in buzunar. Cu toate acestea, e un lucru bun sa te ocupi de problemele pe care le ai si sa nu te lasi in voia sortii, asa ca nu iti fie necaz de bani!

Pesti

Chiar daca in primele zile ale saptamanii nu cheltui mai nimic, apoi vor avea loc unele evenimente neprevazute care iti vor goli complet cardurile. Cel mai probabil este vorba despre un eveniment mai putin fericit, insa datorita tie el poate disparea ca si cum nu a existat vreodata. Chiar daca va bate vantul prin buzunarele tale, vei fi extrem de fericita pentru ce ai facut!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img