marți, 19 martie, 2024

HOROSCOP 3 Aprilie: Fii foarte atent la cel care…

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Apreciezi mult compania femeilor, pentru ca te simti in largul tau printre ele. Chiar daca te adaptezi preocuparilor lor, nu e nimic rau in asta, pentru ca si tie iti place uneori sa mai barfesti, si tu esti preocupat de moda, de cosmetice sau esti la fel de interesat de domeniile tipic femeiesti. Printre femei descoperi astazi o prietena cu care te intelegi foarte bine, cu sansa de a lega o relatie de durata. Oferi si tu multa afectiune, iar ea, la randul sau, are asupra ta un efect benefic, stimulativ.
Taur
Lupta cu starea ta de emotivitate ajunsa azi la cote alarmante, care te poate face sa aluneci usor spre manifestari extreme ale emotivitatii: panica, lacrimi, depresie, teama. Cu un dram de vointa, poti depasi cu brio acest moment de slabiciune. Se stie ca esti un om al trairilor emotionale, dar de data aceasta trebuie sa demonstrezi ca din razboiul permanent dintre emotie si ratiune, tot ratiunea este cea mai tare. Chiar daca sufletul tau isi mai cere inca dreptul la liniste, la tandrete, la rasfat, vei descoperi cat de bine e sa lasi creierul sa dicteze calea in anumite situatii.
Gemeni
Fii foarte atent la cel care incearca azi sa ti se bage pe sub piele, pentru ca intentiile sale nu sunt deloc pozitive si nicidecum in avantajul tau. Urmareste sigur ceva si profita de vulnerabilitatea ta si umbla la coarda la sensibila pentru a obtine un beneficiu de care fii sigur ca se va folosi candva. Masca pe care a pus-o pe figura ascunde un dram de egoism, dar, pentru ca e o zi cu conotatii spirituale, esti dispus sa i le ierti si sa le treci cu vederea, ca si cum ai vrea sa vezi in jur doar lucruri bune. Nu fi atat de naiv: nu e atat de bun pe cat vrei tu sa-l vezi!
Rac
Esti o companie placuta, deci sa nu te mire ca devii centrul atentiei pe oriunde ai merge. Ai chef de distractie, gasesti mereu replica sa gluma potrivita in orice imprejurare iar atitudinea ta joviala ii stimuleaza si pe altii la o activitate vesela, ca de week-end. Fii tu cel care mobilizeaza prietenii la ceva relaxant, cum ar fi o iesire in oras, o drumetie prin imprejurimi sau macar da cuiva un telefon, pentru ca spiritul tau copilaros si vesel va aduce sigur un zambet pe chipul celor pe care ii vei apela. Faci bine tuturor doar cu un zambet larg pe buze!
Leu
Nu te arunca asa, la prima vedere, spre noua directie care se prefigureaza acum la orizont. Cel putin nu fara a-ti calcula bine resursele de care dispui! Ai putea fi tentat sa investesti toata energia pe o carte, fara sa iti dai seama, acum, daca o vei putea dramui pana la capat. Ai nevoie, mai intai, de o analiza la rece, a pretului cerut in acest proiect, ca nu cumva sa spui da si mai apoi sa-ti dai seama ca nu-i poti face fata. Daca esti sigur ca detii tot ce ti se cere, accepta si implica-te, dar nu uita de moderatie, de echilibru, de prudenta. Excesele te vor costa mult!
Fecioara
Ai mari dubii daca sa dai curs invitatiei pe care ti-o face astazi un amic, de parca ai avea alte treburi de facut. Ar fi pacat sa ratezi o propunere care ar putea fi interesanta doar pentru ca te astepti la altceva. E posibil ca din directia la care stai concentrat cu urechile palnie sa nu soseasca azi vestea sau cererea mult visata, dar ceea ce ti se ofera in schimb sa fie un inlocuitor excelent, dar numai de tine depinde daca accepti sau nu. Daca ziua trece fara nimic nou, vei regreta ca ai dat cu piciorul la sansa oferita.
Balanta
Fii mai atent la cheltuieli, trece-ti in revista bugetul, ca sa fii sigur ca iei cele mai prudente decizii. Esti intr-o pasa cam risipitoare si dai cu bani in stanga si-n dreapta mult prea usor. Ai avea nevoie de un sfat experimentat, de la o persoana mai chibzuita in privinta banilor, care sa-ti arate ca banii nu trebuie aruncati la primul impuls, ci esti la un inceput de an nou in care fiecare leu conteaza. Ai sa inveti tu pana la urma cat de important e sa-ti administrezi banii cu cap, pentru ca banii se duc usor, dar se fac extrem de greu, gandeste-te la lunga lista de cheltuieli care te asteapta si mai inchide si tu robinetul!
Scorpion
Daca pleci la drum, la capat te asteapta evenimente pozitive, care vor incununa tot efortul tau de a ajunge acolo. Merita sa pleci, indiferent de distanta sau de conditiile de mers, pentru ca va conta mai mult scopul deplasarii si nu ceea ce se intampla pe parcurs. Vestile care vin de departe (in cazul in care nu poti ajunge tu personal acolo unde se intampla toate) vor fi placute, informatii de care te poti folosi sau o stire aducatoare de fericire. Te bucuri de ceea ce afli de parca ai fi chiar tu actor principal.
Sagetator
Ai nevoie de unele garantii atunci cand vine vorba de iubire, de parca partenerul nu ti-ar inspira, cel putin azi, prea multa incredere. Vrei sa stati de vorba foarte serios fata in fata pentru a stabili niste detalii care nu mai sunt asezate la locul lor de la o vreme. Discutati despre intentii de viitor, despre angajamente, despre fidelitate si incredere, si discutia respectiva se dovedeste a fi extrem de utila pentru a readuce linistea in relatia voastra. Parca se ridica o povara de peste inimile voastre!
Capricorn
Planurile pe care le faci impreuna cu ceilalti membri ai familiei evolueaza foarte bine datorita atitudinii optimiste si pozitive pe care o abordeaza fiecare. Cat timp vasliti in acelasi ritm si cu acelasi tonus spre un scop comun, totul merge de minune, pentru ca va completati unii pe altii si va stimulati reciproc. Propunerile cu care vii in fata celor dragi sunt imediat acceptate, dar si tu trebuie sa fii deschis la ideile lor, pentru ca din unirea fortelor se va naste un succes de toata frumusetea.
Varsator
Fa ceva sa te debarasezi odata de acea amintire urata care iti tot revine in minte iar si iar! Nu iti prieste, are numai efecte negative asupra ta si practic te tine blocat in trecut intr-o zona nefasta. De tine depinde sa stergi acea restanta, fie ca e vorba de o relatie esuata pe care trebuie s-o scoti din viata ta, de o eroare de demult care inca iti strica imaginea sau de un conflict care revine in actualitate din cand in cand, atat cat sa ti se ridice tensiunea. Cu un efort de vointa, poti scapa de acea ghiulea pe care o tot tragi dupa tine!
Pesti
Esti constient ca visul tau de acum nu e simplu, e nevoie de un efort major de vointa si munca, de o investitie masiva de energie, de timp, de idei, dar detii toate aceste valori la purtator pentru a-ti vedea visul implinit intr-o zi. Asteapta, incearca sa nu pretinzi rezultate rapide pentru ca nu acestea vor fi si cele mai bune! Cu cat construiesti mai lent acest edificiu, cu atat te vei bucura mai mult timp de efectele sale, ca atare fa pasi mici si crede cu tarie in sansele de reusita ale acestui mare plan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img