vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP 3 Martie: Nativii zodiei Pesti au nevoie de un mic ragaz pentru a se pune la punct cu toate schimbarile din viata lor

Distribuie:

Publicat:

Berbec

Lucrurile cele mai bune sunt si cele mai simple, de aceea azi gasesti un motiv de bucurie chiar si in cele mai marunte preocupari. Nu ai pretentii imense de la ceea ce intalnesti pe parcursul acestei zile, ci reusesti sa zambesti de la un fleac dar care apare intr-un ambalaj atat de placut, incat ti se pare fantastic! Nu pretinde lucruri iesite din comun pentru a fi fericit, ci poti descoperi un motiv sa te simti bine chiar si in cele mai comune aspecte cu care te intalnesti azi: o vizita la magazin, un film la televizor sau o cafea bauta in familie pot avea efecte binefacatoare!

Taur

Esti un exemplu de seriozitate si de cinste in fata unor persoane tinere care nu detin informatii complete la fel ca tine. Poti juca rolul de judecator intr-o situatie aparent minora, dar in care interventia ta se va dovedi a fi salvatoare. De la tine vor invata cei tineri, necopti, inca la inceput de viata, ce e bine si ce e rau, pentru ca in aceasta consta lectia pe care le-o oferi: ca exista reguli, norme, legi care trebuie respectate pentru a ajunge la un nivel de care sa fie toata lumea mandra. Daca nu, ai si puterea de a sanctiona pe cei care se abat de la calea cea dreapta.

Gemeni

Unii nu isi dau seama ca transmit informatii eronate care ar putea sta la baza unei actiuni care, mai devreme sau mai tarziu, isi va arata directia gresita. Nu crede chiar tot ce spun ceilalti, nu lua de bune toate datele pe care le emit ca litera de lege, pentru ca nu sunt verificate pe deplin. E bine sa mai ai o sursa de informare, sa te documentezi atent altfel te vei trezi in fata unui impas in care sa-ti dai seama ca ai mers pe un drum gresit care ar fi putut fi evitat daca te-ai fi documentat mai atent chiar in prima etapa. Nu porni ceva fara sa fii sigur ca sunt informatii suta la sute corecte, reale, sigure.

Rac

A ramas ceva neterminat de zilele trecute care iti cere de urgenta atentie. Nu te eschiva, intoarce-te acolo unde ai lasat totul si du la capat ce ai inceput. Te vei simti mult mai liber dupa aceea, altfel aceasta va deveni o restanta care te va trage mereu inapoi. Vei vedea ca va veni o zi cand efectele acestui proiect, pe care il tot lasi pe planul doi, vor fi esentiale si atunci tot te vei intoarce la acest nivel. Nu lasa trecutul in dezechilibru, ca sa nu pierzi altadata timp pretios ca sa te achiti de datorii.

Leu

Trebuie sa fii foarte transant astazi si, din cele doua variante pe care le ai la dispozitie, sa spui odata pentru totdeauna ce alegi. Se presupune ca ai analizat problema pe toate fetele, ai descoperit si avantajele si dezavantajele si dintr-o directie si din alta, deci esti in masura sa spui care e varianta optima pentru tine. Nu ai cum sa te folosesti de ambele directii simultan, ca atare, ca-ti place sau nu, trebuie sa spui clar: ori e alba, ori e neagra. Cale de mijloc nu exista, dar noroc ca esti curajos si pregatit sa-ti exprimi parerea chiar daca suna categoric.

Fecioara

Indiferent cum e vremea de afara, tu ai o atitudine senina, de parca toate ar evolua spre bine in viata ta. Pastreaza acest tonus optimist cat mai mult timp, pentru ca el va fi cheia tuturor reusitelor tale viitoare! Poate o problema, pe care o tot cari dupa tine de lunile trecute, isi gaseste azi rezolvarea, ceea ce iti inspira un sentiment de liniste si de calmare a spiritelor dupa o perioada extrem de agitata. Vezi ca a meritat sa astepti si, mai ales, sa speri ca totul se va rezolva? Realitatea iti arata concret ca nicio problema nu dureaza vesnic si, mai devreme sau mai tarziu, orizonturile se limpezesc!

Balanta

Daca pleci la drum, asigura-te ca toate chestiunile costisitoare sunt verificate atent, ca sa nu te trezesti in vreo incapacitate de plata. Verifica benzina din rezervor, banii de pe card, portofelul cu acte, tot ce crezi ca vei folosi pe parcursul calatoriei, deoarece exista riscul sa ajungi la destinatie fara un detaliu suficient de important cat sa strice scopul deplasarii. Posibil ca la capat sa te astepte un contract de semnat sau o promisiune in bani, dar ceva de pe parcurs poate strica buna desfasurare a lucrurilor, incat sa ai mai mult de platit decat de castigat.

Scorpion

Ai la cine apela azi pentru o informatie extrem de eficienta. Ca e vorba de un specialist care iti ofera, contra unui onorariu, o rezolvare legala la problemele care te preocupa, sau doar un sfat bine documentat din partea unui coleg cu mai multa experienta, simti ca totul se aranjeaza de acum pe un fagas mai sigur si totul doar datorita inspiratiei tale de a bate la usa acelei persoane. Trebuie sa recunosti ca nu ai de unde sa le stii tu chiar pe toate, tocmai de aceea exista atatea profesiuni si meserii, ca sa apelezi la practicantii lor avizati, la nevoie.

Sagetator

Muncesti mult, dar nu prea se vad roadele eforturilor depuse din cauza carcotasilor care-ti pun la indoiala serviciile. Nu abandona la primele critici, inarmeaza-te cu rabdare si putere de convingere, pentru ca se vor ivi multi oameni care iti gasesc nod in papura. Se resimte un spirit de competitie cam agresiv in jur, dar nu trebuie sa te opreasca din elan, ci sa te stimuleze sa-ti arati valoarea si superioritatea, de care nu te poti indoi. Ai muncit mult ca sa ajungi aici deci nu abandona la critica altuia.

Capricorn

Este o zi cu mari sanse de succes in tot ce tine de scoala, de cariera, de relatia cu institutiile importante, de parca ai primi exact raspunsul de care aveai nevoie pentru a putea spune, finalmente, ca ai atins punctul de apogeu al eforturilor tale. E o zi in care esti apreciat sincer pentru ceea ce faci, primesti o nota buna cu care te poti mandri la toata lumea, gasesti solutia optima la problema care te preocupa sau pui punct final in succes deplin la un proiect caruia ii acorzi o importanta cu totul deosebita. Imaginea, reputatia, pozitia si renumele tau au numai de castigat in urma rezultatelor de top.

Varsator

Unii iti aduc in permanenta aminte de cele mai neplacute evenimente din trecut, descoperind cu aceasta ocazie cat de multi inamici ai. In loc sa-ti ridice moralul si sa te ajute sa uiti odata lucrurile urate din trecut, au ei grija sa-ti vorbeasca numai de vechile erori. Le duci dupa tine ca pe o pata pe reputatia ta, desi tu, intre timp, ai realizat de o suta de ori mai multe lucruri bune, dar asa sunt oamenii: au o doza de rautate si invidie si abia asteapta sa-ti taie elanul cu aspecte de demult care ar fi trebuit sa fie uitate. Dar ei te-au pus la index si exact cand ti-e lumea mai draga, iar te pun in fata istoricului tau jenant. Nu pune la suflet, recunoaste-ti trecutul asa cum e, aratand cine esti tu cel de astazi! Stii cum e: faci o mie de lucruri bune, dar lumea te tine minte pentru cea mai mica greseala.

Pesti

Timpul trece mult prea lent, parca, dar pe tine nu te deranjeaza deloc acest ritm scazut, pentru ca iti ofera de fapt starea potrivita pentru a te ocupa pe indelete de o actiune care oricum nu poate ajunge la rezultate peste noapte. Esti multumit ca ti se ofera acest ragaz, ca nimic stresant nu te impinge de la spate, ca atare vei vedea cum se cladeste totul sub ochii tai etapa cu etapa, exact asa cum ai dorit. Ai o relatie speciala cu timpul, care se scurge conform dorintelor tale, deci cum sa nu fii multumit de felul cum inaintezi (lent, dar sigur) spre tinta propusa?

Sursa: teotrandafir.com

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img